Speltips

Speltips Carolina Hurricanes - NY Islanders

Sport: Ishockey Spelstopp: 2014-10-11 01:00 Spela här

Speltips Carolina Hurricanes - NY Islanders
Land: USA Liga: NHL
Odds: 2.07 Speltips: Ö 5.5 mål
2014-10-11 01:00 Carolina Hurricanes - NY Islanders Ö 5.5 mål 2.07 hockeystick

Nashville lyckades vinna emot Ottawa igår vilket betyder att vi kunde kassera in Preds ML och känna oss lite glada. I natt har vi endast en match att fokusera på och jag känner mig lite irriterad över att jag inte högg ett viss odds igår, så vi siktar in oss på en annan lösning då bolagen insåg sitt fel.

Carolina Hurricanes - NY Islanders

Goalies: Ward (confirmed) vs Halak (confirmed)

Ja, det var såklart oddset på Islanders som jag var inne på då bolagen släppte Carolina som klara favoriter. Islanders ML fanns till över 2.00 ggr pengarna vilket var väldigt bra då jag ser de som favoriter, men nu har bolagen upptäckt detta och bytt till korrekta odds.

Carolina är ett lag som haft problem att ta sig till slutspel de senaste åren och man ser lite tunna ut även i år. Som jag nämt tidigare måste spelare som Skinner och Staal-bröderna prestera på en enormt hög nivå om man ska ha någon chans samtidigt som de yngre spelare måste prestera, och till nattens match har vi alltså TVÅ skador på laget nyckelspelare i Skinner och Jordan Staal.

NY Islanders däremot tycker jag går åt rätt håll och precis efter sista preseason matchen lyckades man ta in Johnny Boychuk från Bruins och Nick Leddy från Chicago. Två kvalitetsbackar som kommer hjälpa till att stabilisera upp ett annars väldigt ostabilt försvar. MEN, som sagt har de precis kommit in i laget och inte hunnit spela ihop sig riktigt med sina lagkamrater vilket öppnar upp för vårt spel i natt.

Jag var alltså inne på Islanders ML, men tycker bolagen ligger rätt med oddsen och tänker testa ett överspel istället. Känslan säger att Canes vill gå ut och motbevisa kritikerna och köra full fart första matchen för säsongen på hemmais, tillsammans med ett försvar som jag tror kommer vara okej, men inte riktigt hunnit spela in sig. Lägg där till offensiv kvalitet i båda lagen som Tavares + Okposo och Eric Staal och Tlusty i Canes så får vi bra möjligheter till mål i natt enligt mig. Tyvärr saknar Michael Graber i Islanders vilket är synd då jag tycker han tillför mycket speed till laget och det hade givetvis var ännu bättre.

Historik

Historiskt sett brukar det bli rätt målrikt när dessa lag möts. Sett till de 10 senaste mötena har 8/10 gått över 5.5 mål. Hoppas de håller i sig i natt då lagens spelstilar borde kunna öppna upp för en fartfylld match.

Skador

Carolina: Jeff Skinner, Jordan Staal
NY Islanders: Michael Grabner, Lumbomir Visnovsky, Matt Carkner, Calvin de Haan

Synd även att Visnovsky saknas då han tillför en viktig roll i Islanders powerplay med sitt slagskott, men jag kommer ändå spela:


Carolina Hurricanes - NY Islanders Ö 5.5 mål @ 2.07 med 2/6 units hos Pinnacle Sports

Ska vi säga 2-4 Islanders?

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

hockeystick - 10 Oktober, 2014, 18:31

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!