Speltips

Speltips Kais Mora-Granlo

Sport: Innebandy Spelstopp: 2014-10-12 16:00 Spela här

Speltips Kais Mora-Granlo
Land: Sverige Liga: SSL
Odds: 1,60 Speltips: Under 12,5
2014-10-12 16:00 Kais Mora-Granlo Under 12,5 1,60 wibbe

Bevisligen Innebandy man ska reka, och enbart innebandy !

Vi går för 4e raka Innebandyspelet och gör det självklart med ett spel i SSL :

Förra årets va man en av alla lyckliga som fick vara med och ta steget upp med SSL med detta underbara lag, steget från Allsvenskan till SSL är större än vad många trott, hittills har det börjat med 3 raka torsk, och med ett förvånansvärt dåliga resultat ! men att bara se på resultaten är inte hela sanningen, utan kunde lika gärna tagit alla 3p i premiären bl.a !

Spelarna eller ledarna är inte dumma, dom vet att det är NU säsongen startar, hemma mot Granlo har alla snackat om, det är nu matcherna mot lagen "därnere" kommer, och Granlo hemma är en match Kais ska kunna vinna, men alla som håller på med idrott vet att så enkelt är det inte, andra faktorer kan störa , vilket det tyvärr gör nu !

Skador på nyckelspelare gör att det skyhöga oddset på Kais just nu inte är något jag vågar mig på, och inte heller ett nedspelat Granlo till 1,60 skulle jag röra !men som det ser ut nu är det endast Värmlands stolthet Eric Westlund som vilar denna match från start !

Utan jag går på Underspelet, Under 12,5 nämligen :

Peter Wallin, coach i Kais Mora säger på hemsidan att fokus legat på försvarsspelet dom här 2v efter förra matchen, ska poängen kommer kan man inte släppa 10 per match !

Nu snittar bägge lagen 8 insläppta per match hittills, men då har ingen av dom mött ett bottenlag, och när båda gjort endast 5 mål framåt på 3 matcher så är det helt klart fokus på försvarsspelet då båda har ooootroigt svårt att göra mål !

Granlo skrämmer inte mig rent offensivt, utan vi alla vet att dom poängen dom tar är på hemmaplan på deras äckliga parkettgolv !

jag tror på 3-3


twitter:winbergdaniel

wibbe - 11 Oktober, 2014, 17:26

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
wibbe - 2014-10-11 22:19:28

Westlund spelar inte pga skada,och inte eller spelar Tomth ! ändå värde i 3 ggr fliset

Trollkarlen - 2014-10-11 20:51:07

Jag är sugen på Mora till 3 ggr. Hur säker är du på skadeläget?