Speltips

Speltips Brisbane - Adelaide

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-10-12 08:00 Spela här

Speltips Brisbane - Adelaide
Land: Australien Liga: A-League
Odds: 2.00 Speltips: Adelaide +0.5
2014-10-12 08:00 Brisbane - Adelaide Adelaide +0.5 2.00 master

Vilken toppmatch som avslutar omgången! Brisbane mot Adelaide. Båda lagen kommer nog att slåss där uppe i toppen under säsongens gång. Två jämna lag. Brisbane mästare från förra säsongen, men då, med en sylvass Berisha i laget. Till denna säsong - utan Berisha. Har annars behållit stora delar av truppen och är fortfarande ett starkt och stabilt lag.

Adelaide imponerade stora delar av förra säsongen och gjorde en bra säsong. Har i princip samma trupp till denna säsong vilket är oerhört viktigt. Kan komma att bli ännu starkare denna säsong. Redan imponerat under försäsongen, har bl.a slagit just Brisbane i cupen med klara 2-0.

Brisbane saknar viktige målvakten Theo. Adelaide utan flera spelare till denna match, dock utan någon märkvärdig.

Med Carrusca, Ferreria, Cirio och Djite kan Adelaide vinna över vilket lag som helst. Offensiven sitter där, samtidigt som man har ett starkt kollektiv och ett kompakt lag med en stabil defensiv och ett tekniskt mittfält som kan föra matcher, även om det inte lär bli så denna gång.

Adelaide ska ha större chanser i denna match än vad oddsen visar, och att vi får två gånger pengarna på att Adelaide åker hem med minst en poäng ser jag som ett väldigt fint odds. Brisbane känns inte heta framåt och brukar sällan vinna sina matcher med klara siffror. Här möter dom ett jämnbördigt lag som kommer att ge dom en ordentlig match. Stor chans för skräll!
Raka tvåan till 4.20 är också spelvärt.

Lycka till vid rygg! Mvh Morgongodis :)

master - 11 Oktober, 2014, 21:59

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!