Speltips

Speltips Sverige - Liechtenstein

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-10-12 20:45 Spela här

Speltips Sverige - Liechtenstein
Land: Sverige Liga: EM-kval
Odds: 1.80 Speltips: Sve u3,5 mål
2014-10-12 20:45 Sverige - Liechtenstein Sve u3,5 mål 1.80 Polsater

Sverige u3,5 mål spelas mot Liechtenstein. Mål - totalt antal mål per lag på bet365 .

Elvan klar:

Andreas Isaksson –

Pierre Bengtsson,
Mikael Antonsson,
Andreas Granqvist,
Martin Olsson –

Albin Ekdal,
Kim Källström,
Jimmy Durmaz –

Emil Forsberg,
Johan Elmander
Erkan Zengin

Ingen Hrgota alltså. En iskall och ej i form 33-årog Johan Elmander ska spela i stället. Ett helt obegripligt val av Hamrén enligt mig. Men men.

Liechtenstein höll alltså nollan mot Montenegro senast, trots ett stort spelövertag för gästerna. Någon annan matchbild än ett stort svenskt spelövertag är väl inte att vänta här. Och hur det passar Sverige, ja det har vi sett innan. Ganska dåligt. Vi gjorde 2 mål hemma mot Kazakstan och Färöarna i VM-kvalet. Två borta mot Färöarna. Tittar vi på vänskapsmatcher (vilket jag egentligen inte gillar) så gjorde vi två hemma mot Estland senast. Och nu gör Hamrén det igen, roterar rejält i elvan. Tre nya spelare in jämfört med senast och ställer därmed ett icke samspelt lag på banan. Vårt anfallsspel har verkligen sett bedrövligt ut den senaste tiden och risken, som jag ser det, är väl att om vi inte får tidigt utdelning så kan det bli lite oroligt och krampaktigt här. I synnerhet eftersom Zlatan saknas.

För, det ska vi vara ärliga med, fyra mål är rätt mycket i landslagssammanhang. I VM-kvalet släppte Liechtenstein in mer än 3 mål två gånger av tio. Oftast släppte man in 2. Tittar man på deras senaste matcher i alla sammanhang så har man släppt in ö3,5 mål i 4/22 matcher.

Sverige måste ju vinna det här till slut och det kommer vi säkert göra. Men det hade känts farligare med Hrgota än Elmander som striker. Nu tror jag vi kommer få en matchbild där vi trycker på, maler. Kanske inte skapar så mycket och utdelningen kommer säkert vänta på sig. Blir väl Granen som knoppar in en hörna i 43:e eller så. Min tanke är att gå in med u3,5 för att live slå om till Sverige ö2,5 när oddset gått upp, eller, om matchbilden tillåter, t o m ö1,5 på Sverige.

De s.k blåbärsnationerna tar kliv hela tiden och de där riktiga utklassningarna blir allt mer ovanliga (förutom när det fylls på med nya blåbär som Gibraltar). Liechtenstein känns dessutom som snäppet vassare än Malta och San Marino om vi snackar kategorin Europa-blåbär. Med tanke på hur Sveriges anfallsspel sett ut den senaste tiden så känns fyra mål mycket.

@nokkan21

Polsater - 12 Oktober, 2014, 12:39

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
J.Dizzle - 2014-10-12 14:52:15

Var inne själv på att reka denna, men skönt att du har liknande tankar som en själv så ryggar denna!

Polsater - 2014-10-12 14:29:05

kaos19/
Vet, men litar inte på Sveriges försvar. Liechtenstein kan få ett mål från ingenstans helt plötsligt.

kaos19 - 2014-10-12 13:25:04

Du får 2,10 på Sverige och u3,5.