Speltips

Speltips Oakland Raiders - San Diego Charger

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-10-12 22:00 Spela här

Speltips Oakland Raiders - San Diego Charger
Land: USA Liga: NFL
Odds: 2.00 Speltips: Chargers -7
2014-10-12 22:00 Oakland Raiders - San Diego Charger Chargers -7 2.00 ChristianB

I torsdags förutspådde jag en Colts-seger och mycket riktigt så tog de säsongens fjärde seger. Fem raka NFL-rekar har därmed suttit och denna söndag hoppas jag kunna jobba in ett par till!

Mitt andra spel denna kväll blir på San Diego Chargers borta mot Oakland Raiders. Chargers har inlett säsongen mycket bra och har efter en inledande 17-18 förlust mot Arizona tagit fyra raka övertygande segrar, bland annat mot de regerande mästarna Seattle Seahawks. Senast körde man fullkomligt över New York Jets med 31-0! Man har släppt in minst poäng i hela ligan med ett snitt på 12,6 poäng per match och möter nu alltså Oakland Raiders, som är ligans sämsta poänggörare med ett snitt på 12,8 per match, hur ska det sluta?

Oakland har startat säsongen med fyra raka förluster och har inte lyckats göra mer än 14 poäng någon gång i år. Senast var man i London, där man fick stryk av Miami med 38-14. Dessutom fick man sin QB Derek Carr skadad, men efter att ha tagit det lugnt på träningarna i veckan så är han redo att köra igen. Frågan är dock om han är hundra procent? Han kommer garanterat att behöva vara det för att kunna hänga med San Diego och Philip Rivers ikväll. Via marken har man nämligen vart sämst i ligan i år, medan Chargers springförsvar tillhör topp tio. Här kommer man inte att plocka mycket med andra ord. Detta kommer att ge ännu mer tid för Chargers quarterback Philip Rivers att vara på planen, och så som han spelar just nu så är det inget Oakland vill se. Chargers rankas som nummer sju när det gäller antal yards via luften och nummer nio när det kommer till antal poäng gjorda. Oakland har faktiskt ett helt OK passningsförsvar, men, bortsett från mötet med Tom Brady, så har man inte riktigt ställts på prov ännu i år.

Raiders har ligans näst sämsta springförsvar och här kommer man att bli söndertrasade även ikväll. Chargers har fått sina tre startande runningbacks skadade och ingen av dessa kommer att kunna spela ikväll. Detta skulle dock visa sig vara en bra sak för Chargers. I den senaste matchen fick Brandon Oliver göra debut, och som han gjorde det. Han mötte ett utav ligans bästa springförsvar men sprang ändå och gjorde lite som han ville såg det ut som. 114 yards och en TD via marken, samt 68 yards och en TD via luften samlade han på sig i sin debut och blev utsedd till veckans rookie! Han kommer att fortsätta på samma spår mot Raiders och se till att Chargers får ännu mer tid i anfall.

Jag ser inte hur denna match ska sluta med något annat än en bekväm seger för San Diego. Det enda som talar lite för Raiders är att de hade en bye förra veckan och därmed haft längre tid på sig att förbereda sig på denna match. De båda lagen spelar dock i samma division och San Diego bör komma väl förberedda även de, seciellt eftersom det är av största vikt att försöka hålla Denver Broncos, som just nu ligger tvåa, bakom sig. Chargers har vunnit 17 av de 21 senaste mötena med Raiders och ikväll kommer ytterligare en seger.

Jag spelar Chargers -7 till 2.00 gånger pengarna!

ChristianB - 12 Oktober, 2014, 13:38

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Dwiz - 2014-10-12 17:41:16

Ryggar denna. San Diego har imponerat...

ChristianB - 2014-10-12 16:05:13

Jag passar på spel där, svårbedömd match!

niklasstoor - 2014-10-12 15:11:31

Får vi se spel på kvällens sena match?