Speltips Sandviken-Balrog

Sport: Innebandy
Spelstopp: 2014-10-12 17:00
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan Norra
Odds: 3
Speltips: 2:a
Spela på Speltips Sandviken-Balrog
Börja spela här
Spela på 2:a
Toppformen håller i sig! 4 av 4 sen jag började reka här igen.
Igår satt Gibraltar +9 hörnor enkelt till 1.90. Tror det slutade 9-4 i hörnor till Irland så den satt hur enkelt som helst och jag håller i min 100% form.

Idag tycker jag mig ha hittat ett klart överodds i Innebandyn och det är faktiskt SS som bjuder på det.

Kan börja med att säga att jag själv har spelat många år i Balrog, även om jag inte är aktiv idag så kan jag den klubben innan och utan.
Den är tyvärr bara en liten del av sitt forna jag då dem en gång i tiden var både Sveriges och världens bästa innebandylag. Men det var som sagt ett bra tag sedan nu och helt andra förutsättningar har föreningen idag.

Balrog har inte alls börjat säsongen speciellt bra. På 4 matcher har man 1 övertidsvinst, 1 oavgjord och 2 förluster och 21-25 i målskillnad.

Sandviken har 1 seger, 1 avgjord och 2 förluster och 21-26 i målskillnad.

Som ni ser så har lagen i stort sett börjat säsongen på exakt samma sätt och dem kommer nog att hamna relativt tätt inpå varandra då vi summerar säsongen.

Sandviken har sylvassa Andreas Dahlkvist som Balrogs försvar måste se upp med och han kommer hugga på mista lilla chans.

Men i mina ögon har Balrog en snäppet vassare trupp än vad Sandviken har och dem sitter på en annan rutin i truppen och klubben som borde lyfta dem bit upp i tabellen.

I Balrogs trupp hittar vi bland annat Mikael Jakobsson och Markus Palokangas som båda har börjat säsongen på bästa sätt och öst in mål och poäng. I dem två spelarna har Balrog oerhört mycket kvalité och rutin och det kommer kunna avgöra jämna och tajta matcher för Botkyrkaklubben.

Mikael Jakobsson har redan stängt in 7 mål i år och kan förhoppningsvis fortsätta i den takten.

Nej 3 x degen på att Balrog vinner idag känns alldeles för högt och jag blev nästan chockad då jag såg oddset. Fattar inte hur spelbolagen tänkte där, men men bara tacka och bocka och jag högg på den direkt.

2000 kr lägger jag på den här matchen och jag hoppas på att kunna redovisa 5 av 5 vunna då denna match är slut.

Lycka till om ni ryggar och kommentera gärna

//Stoffe

Spela på Sandviken-Balrog hos Svenska Spel
stooooffe - 12 Oktober 2014 - 13:47
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: