Speltips

Speltips NY Rangers - Toronto Maple Leafs

Sport: Ishockey Spelstopp: 2014-10-13 01:00 Spela här

Speltips NY Rangers - Toronto Maple Leafs
Land: USA Liga: NHL
Odds: 2.55 Speltips: Leafs ML
2014-10-13 01:00 NY Rangers - Toronto Maple Leafs Leafs ML 2.55 hockeystick

Columbus vann bekvämt hemma mot Rangers med 5-2 vilket betyder att vår rek på Jackets ML @ 1.954 satt enkelt. Idag har vi två matcher på schemat och jag tycker vi fått ett överodds, trots dålig start på säsongen för laget.

NY Rangers - Toronto Maple Leafs

Goalies: Lundqvist (confirmed) vs Reimer

Båda lagen kommer vara B2B då man spelade igår. Båda lagen förlorade sina matcher och speciellt Toronto har inte fått den start på säsongen man hoppats på. Spelarna i truppen är väldigt besvikna och man vet att man kan bättre än vad man presterat hittills.

Rangers förlorade som sagt mot Jackets och man vill givetvis komma tillbaka till den vinnande spåret så fort som möjligt. Det är första matchen för säsongen inne i MSG där Rangers brukar vara duktiga. Man förtjänar såklart att vara favoriter, men bolagen har alltså gett Rags 62-63% chans till vinst. Lite mycket i mina ögon då jag hade sagt 55/45 till Rangers. Man står fortfarande undan Boyle som jag skrev igår är en viktig spelare för Rangers D och man var verkligen inte stabila där i går.

Toronto har som jag skrev inte alls fått den start man vill och alla spelare i laget är oerhört besvikna. Phill Kessel berättade i en intervju att han inte ser sin lina prestera på den nivån man vill, och inför nattens match finns det möjlighet att linorna kommer ändras. Målvaktssituationen är inget större problem då jag ser Bernier och Reimer som likvärdiga, kanske att Bernier är lite bättre, men han har inte alls börjar säsongen bra med 4 och 5 insläppta puckar efter de två första matcherna och därför är det helt rätt att låta Reimer spela i natt. Största anledningen till att man blev utklassade igår var att man tog alldeles för många utvisningar vilket både tränare och spelare påpekat. I natt kommer de vara en viktig faktor att inte ta ”onödiga” utvisningar.

Historia

Senast lagen möttes i MSG vann Leafs med 3-2, men sett över de 10 senaste mötena har Rangers plusstatistik med 6 vinster medan Leafs har 4.

Skador

Rangers: Boyle, Stephan, Hayes
Toronto: Franson, Booth

Tror vi kommer få en rätt jämn och tajt match i natt då lagen kanske är lite sega och nerstämda efter gårdagen och man inte vill göra några misstag. Rangers får ses som favoriter, men jag kommer spela efter värdet och därför blir spelet idag:

Toronto Maple Leafs ML @ 2.55 med 2/6 units hos Pinnacle Sports

Ska vi säga 2-3 Leafs?

Kanske dyker upp något mer spel i på twitter senare ikväll.

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

EDITERAD 2014-10-12 15.41:35

hockeystick - 12 Oktober, 2014, 15:41

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
thomas88 - 2014-10-12 15:48:01

Det är vällovligt att reka, då det visar ett stort hockeyintresse och vi kommer säkert att få se fler rekar från ledamoten "hockeystick" i fortsättningen.
Men är man inte särskilt övertygad så kanske det är bättre att avvakta - t o m - tillrådligt att avvakta 5-10 omgångar innan man ger sig på NHL.
Easy does it!

P:S ok ? O.T ??