Speltips

Speltips Island - Holland

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-10-13 20:45 Spela här

Speltips Island - Holland
Land: Internationellt Liga: EM-kval
Odds: 2.37 Speltips: BLGM - Över 2,5 mål
2014-10-13 20:45 Island - Holland BLGM - Över 2,5 mål 2.37 Frostline

Spelet är alltså att båda lagen gör mål och att matchen innehåller över 2,5 mål.

Island har inlett kvalet suveränt och känns starkare än på väldigt länge (någonsin?). Med två vinster och 6-0 i målskillnad toppar man tabellen.

Holland däremot inledde med en torsk emot Tjeckien med 2-1 för att sedan behöva vända underläge och vinna emot Kazakstan med 3-1.

Då Holland brukar gå som en ångvält genom kvalen så är inte detta den start de tänkt sig, kanske speciellt inte efter det lyckade VM-slutspelet.

Detta spel har suttit i båda Hollands matcher men inte i någon av Islands då de har hållt nollan. Jag tror knappast att de håller nollan ikväll emot ett Holland som måste gå för seger.

Men 6 mål på två matcher talar om goda offensiva kvalitéer hos Island och med tanke på att både Tjeckien och Kazakstan fått hål på Holland så ska Island också få det, iaf. På sin hemmaplan.

Så låt säga 1-1 en bit in i matchen. Då kommer Holland pressa för seger då oavgjort mer är en seger för Island. Det placerar oss i det vanliga scenariot att antingen lyckas Holland få dit ett 1-2 mål eller så kontrar Island in ett när Holland gått all-in sista tio.

För de som vill finns även BLGM till 1.8-snåret.

Lycka till!

Frostline - 13 Oktober, 2014, 10:17

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!