Speltips

Speltips Tampa Bay Lightning - Montreal Canadiens

Sport: Ishockey Spelstopp: 2014-10-14 01:30 Spela här

Speltips Tampa Bay Lightning - Montreal Canadiens
Land: USA Liga: NHL
Odds: 1.757 Speltips: Bolts ML
2014-10-14 01:30 Tampa Bay Lightning - Montreal Canadiens Bolts ML 1.757 hockeystick

Toronto, laget som fått utstå en del kritik såhär på säsongsinledningen fullständigt körde över Rangers inne i MSG igår. Henrik Lundqvist gjorde kanske en av sina sämsta matcher någonsin(?) då man släppte in 6 mål på 24 skott och hade en räddnings % på 75 innan han senare i mitten av andra perioden blev utbytt mot Talbot. Med detta så satt alltså gårdagens rek på Leafs ML till fina 2.55 bekvämt och och vi har för tillfället en fin streak på gång som vi hoppas håller i sig.

Tampa Bay Lightning - Montreal Canadiens

Goalies: Bishop (probable) vs Price (probable)

Tampa har jag på förhand satt upp som en SC kandidat och i natt möter man laget som skickade ut de i fyra raka matcher förra säsongen. Detta berodde enligt mig till stor del pga att lagets stjärnmålvakt Ben Bishop blev skadad efter första matchen. Annars hade vi nog fått se en jämnare matchserie och kanske till och med en annan segrare då jag tyckte Bolts hade något väldigt positivt på gång redan då. Inför denna säsongen har man gjort bra och framförallt smarta värvningar som balanserar upp truppen. Man kommer förvisso från en tung förlust hemma mot svaga Ottawa efter att haft spelövertaget, men förlorade efter SO vilket är i stort sett en coinflip. Hemma brukar man vara väldigt starka med ett väldigt bra powerplay med Hedman från blålinjen samt Stamkos och Filppula som styr det. Man hade fina 25-10-16 förra året hemma i Times Forum.

Montreal har varit väldigt vassa och är för tillfället obesegrade under sin lilla bortaturné. Man har varit pressad i samtliga 3 matcher man spelat och kommit tillbaka i från underläge i alla tre och vunnit genom att vara det starkare laget i tredje perioden. Jag tror man är väldigt nöjda med dessa 6 poäng och i natt avslutas roadtripen emot laget man slog ut i slutspelet förra året. Jag tror dock ändå deras största fokus är att få komma hem till Bell Center och krossa sina rivaler Bruins på fredag. Givetvis vill man vinna denna match, men jag säger bara att man inte kommer gräva ner sig vid en eventuell förlust.

Tampa vill nog visa sig starka hemma och inte låta sig förlora två raka hemmamatcher även fast vi har ett tufft motstånd på schemat, och med sin ordinarie trupp anser jag Bolts vara det bättre laget och man förtjänar att vara favoriter hemma mot de flesta lagen i serien.

Historia

Som sagt så slog Habs ut Bolt i fyra raka matcher förra året i slutspelet. Innan dess var det Bolts som var det bättre laget under grundserien då man vann lagens 3/4 möten. På lite längre perspektiv så är Habs laget med plusstatistik men Bolts är som sagt på uppåtgång och är bättre i mina ögon än förra året.

Men den här lilla analysen i hand kommer jag alltså spela:

Tampa Bay Lightning ML @ 1.757 med 3/6 units hos Pinnacle Sports

För mer spel:
Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

hockeystick - 13 Oktober, 2014, 14:51

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
flipacoin - 2014-10-13 23:57:47

Tack för reken, men jag är lite med prohak.
Jag har svårt att se att Montreal skulle köpa en förlust, eller något annat lag i NHL.
Man vill vinna allt, så fungerar iaf min inställning och som sistnämnde sa, i NHL är den inställning inget ovanligt (snarare inställningen man har).
Nu kan mycket väl Tampa ta hem detta med det sagt.
Har läst en hel del runt forum kring den här matchen och de är spridda skurar vart pengarna hamnar.
Jag väljer Över 5.5mål som jag vid dehär laget verkar vara ganska ensam om.
Lycka till

prohak - 2014-10-13 17:49:10

Du bygger mycket av reken på att habs inte vill vinna till 100% och att man har siktet inställt på nästa hemmamatch istället, och att colts vill visa hemmapubliken att man är bra. Detta är sjuka tävlingsmänniskor som ALLTID ger 110% för att vinna matcher. Du får motivera dina spel på ett vettigt sett och skriva som en vuxen människa om du vill få någon trovärdighet.