Speltips

Speltips Skellefteå v Växjö

Sport: Ishockey Spelstopp: 2014-10-15 19:00 Spela här

Speltips Skellefteå v Växjö
Land: Sverige Liga: SHL
Odds: 3,30 Speltips: 2
2014-10-15 19:00 Skellefteå v Växjö 2 3,30 holms

Det går inte annat än att imponeras över detta Skellefteå som inför säsongen stod för ett sådant spelartapp att nog bara Björklöven årgång 1987 (kan det stämma?) kan mäta sig i samma haveri gällande den punkten.
Jag behöver inte rabbla upp vad man tappade. Inte heller hur många poäng som gick förlorat. Det har tjatats nog om det.
Men ändå. När tio matcher är spelat så ligger man där. Etta i serien. Om än inte alls på samma enorma vis som under fjolårssäsongen. Vilket är förståeligt.
Att övriga lag är ett steg närmre Skellefteå, det råder det ingen tvekan över. Konstigt vore annars. Det trots att de flesta lagen känns snäppet sämre än i fjol.
Det finns två undantag, kanske något mer. Och ett utav dem är Växjö, och ni som hängt med vet att jag håller laget som favorit till SM-guldet. Och framförallt att vinna serien.
Att det här är mycket väl är den kommande finalen, det lär vi inte få några högre odds på (borde egentligen varit så redan sedan om inte Lakers slarvat bort semin mot Färjestad).

Nu möts giganterna för första gången den här säsongen. Och jag måste medge att jag gillar de 3,30 som erbjuds på gästerna.
Att man spelar på bortais behöver inte alls vara någon nackdel då man har uppträtt så pass tryggt på resande skridsko som man har gjort.
Man har nu, med EHL inräknat, tre raka segrar borta. Och den siffran borde ha varit fyra. Om det var fler som såg bortamatchen mot Brynäs så förstår ni vad jag menar.
Sam Hallams lagbygge passar ta mig tusan bättre borta än hemma då man slipper möta en defensivt inriktad motståndare. Och Skellefteå, det borde då passa som handen i handsken.
Såg Skellefteå borta mot Örebro. Det är som alltid jävligt kul att se dem. Men det finns som sagt klara brister nu (jämfört med de senaste säsongerna) och är det något lag som borde kunna ta tillvara på det, då är det Växjö Lakers.
Nu möter Skellefteå SHL:s kanske mest solida defensiv. Och ett lag som med bravur ställer om med blixten på bortaplan - när ett hemmalag ska försöka visa hemmapubliken vilka som håller i taktpinnen.

3,30 är något för högt på Sveriges, över en hel säsong, bästa hockeylag.

holms - 14 Oktober, 2014, 23:37

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
presidenten - 2014-10-15 18:26:33

Tror på x