Speltips

Speltips Bröndby-Limassol

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-10-16 18:30 Spela här

Speltips Bröndby-Limassol
Land: Europa Liga: Champions League W
Odds: 1.67 Speltips: 1
2014-10-16 18:30 Bröndby-Limassol 1 1.67 RalleArvid

Halvknackigt utbud på en torsdag efter landskamper men jag tycker jag hittat ett ruskigt fint odds när damernas Champions League rullar vidare.

Bröndby har 6 hemmamatcher i rad med segermarginaler 3 mål eller mer. Man har 19 segrar i alla tävlingar på de 23 senaste. Bland dessa 19 segrar är hela 17 segrar med 2 mål eller fler, faktiskt oftare 3, 4 och 5 mål än inte och man håller allt som oftast nollan i takt med att de offensiva krafterna sprutar in mål.

Om man räknar med bortamatcher har man 36 segrar på sina 46 senaste och allt som oftast ses resultat som 10-0, 8-0, 5-0 och 4-0. Ja, ni förstår hur det brukar se ut och det är absolut inget ovanligt inom damfotbollen där topplagen är fullkomligt dominanta på hemmaplan och där det även skiljer oerhört mycket mellan de olika ligorna i Europa-cuperna och vid landslagsmatcher.

Damernas Champions League spelas från 16-delfinaler med hemma-borta-upplägg. Bröndbys motståndare, Limassol från Cypern har funnits med ett par år nu men det med blandat resultat. En hel del storsegrar mot blåbärsgäng men nästan alltid förluster så fort man ställs mot motstånd i närheten av toppskiktet, alltså lag som inte är europeisk toppklass utan lag som håller anständig nivå.

Cyprioterna har bara vunnit 3 bortamatcher i Europa på sina 7 senaste och det mot Swansea, Tel Aliv och Klasksvik, alltså lag helt utan värdemätar-möjligheter.

Bröndby har nästintill uteslutande danska tjejer i sin trupp. Danmark är rankade 12a i världsrankingen och Cypern är så pass dåliga att det knappt går att mäta. Man ligger på 111:e plats. Limassol bygger givetvis sin stomme på en rad utlandsproffs men en hel del truppmedlemmar är naturligtvis från Cypern, varpå rankingen ger en hint om vilken nivå dessa håller.

Bröndby är så gott som fläckfria i ligan och leder den med 28 poäng efter 10 spelade matcher. Enda plumpen är oavgjort borta mot Fortuna Hjorring vilket är en imponerande bortapoäng. Särskilt som den spelades precis innan bortamatchen i Europa senast.

Även Limassol leder givetvis sin serie överlägset då motståndet är obegränsat. Vad som är positivt för Bröndby är att de ändå har motstånd från Hjorring i ligan och då och då får några fighter som inte enbart får anses som enklare träningspass. För Limassol är det bara i Europa man får ordentliga tester.

Limassol lyckades vinna första mötet hemma med 1-0. Man fick en straff på övertid efter att Bröndy haft god kontroll på matchen och trots bortaplan haft 57% av bollinnehavet. Bröndby skulle minst klarat oavgjort trots bortaplan och trots den dåliga timingen med seriematchen precis bara några dagar tidigare.

Nu har Bröndby haft lite mer vilodagar samt en behaglig 3-0 seger hemma i ligan i ryggen. Man är ordentligt revanschsugna och fokuserade på att vända det här och om jag ska vara ärlig tror jag inte det kommer vara något snack.

Klasskillnad på de båda lagen plus hemmafördel plus att första mötet gör att Bröndby måste vinna med 2 för att avancera gör att det kan bli ordentligt med åka av för tjejerna från Cypern här.

Den raka ettan står i 1.67 hos bet365 .com vilket är oerhört bra.
Jag kommer även spela handicap på Bröndby här helt klart. I skrivande stund finns bara en marknad öppen vilket är 3vägs-HCP -1. Det finns till fina 2.80x.

Lycka till lads!

Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 15 Oktober, 2014, 20:32

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
slagugglan - 2014-10-16 08:06:39

Handikapp på Damernas CL kommer alltid upp runt kl 13.00.

Bröndby ger mig extremt tråkiga minnen då jag för 2 eller 3 år sedan satte bara seger för dom hemma i ett exakt likadant läge i CL. Dom skulle bara gå ut och "köra över" ett riktigt svagt lag och ta sig vidare, blev 0-0.
Då hade Bröndby ett betydligt bättre lag än man har idag då dom bästa Danska spelarna numera är proffs i Sverige och Tyskland.
Jag avstår Bröndby pga dessa båda orsaker men jag hoppas och tror du får in den :)

alive365 - 2014-10-16 01:44:03

Handikapp marknaden är borta ;(