Speltips

Speltips New England Patriots - New York Jets

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-10-17 02:30 Spela här

Speltips New England Patriots - New York Jets
Land: USA Liga: NFL
Odds: 1.80 Speltips: Vereen o72.5
2014-10-17 02:30 New England Patriots - New York Jets Vereen o72.5 1.80 ChristianB

7 av mina 8 senaste NFL-rekar har suttit här på Rekaochklart och ikväll hoppas vi göra de siffrorna ytterligare lite bättre när New England Patriots tar emot New York Jets hemma på Gillette Stadium.

Patriots har kommit igång riktigt ordentligt de två senaste matcherna och ni som ryggade mig senast mot Buffalo kunde hämta hem lite stålar. Man ser ut som de gamla Patriots med en Tom Brady som river sönder försvaren totalt. Man har äntligen fått ordning på sin offensiva linje och ger anfallet den tid som behövs för att byggas upp ordentligt. Det är verkligen nyckeln till framgångarna de senaste veckorna. Man har nu fyra segrar och två förluster för säsongen och leder divisionen. I samma division, fast längst ner i tabellen, hittar vi nattens motståndare, New York Jets. Jets började säsongen med en seger, men sedan har det gått utför och man har förlorat fem raka. Man har ligans sämsta passanfall och är tredje sämst i ligan när det gäller totala antal yards och poäng gjorda.

Detta är en match som New England Patriots bara vinner. Linan ligger dock på -10, vilket jag tycker är lite högt för att spela på. Det kan lätt bli en ”backdoor cover” i en match som denna, alltså att Jets kommer tillbaka i slutet och gör en meningslös touchdown när segern redan är klar för Patriots, och på så sätt täcker handikappet. Istället tänker jag spela på att Patriots running back Shane Vereen har mer än totalt 72.5 yards via marken eller luften.

Vereen är nu Patriots första running back efter att Stevan Ridley skadat sig i den senaste matchen och därmed missar resten av säsongen. Vereen är en väldigt explosiv back, som är väldigt vass att använda i det korta passningsspelet, vilket Patriots gillar att göra. Nu får han alltså ta över startrollen och visa vad han går får ordentligt. Något han fick göra bitvis förra året, då Ridley hade problem med fumbles och fick spendera en tid på bänken. I de matcherna, när han fick komma i kontakt med bollen minst sex gånger per match, så snittade han totalt 98 yards per match. I denna match lär han få komma i kontakt med bollen en hel del, här har ni varför:

- Som jag sa så tror jag att Patriots kommer att äga denna match, och vad gör lagen när de går upp i ledning? Just det, de börjar springa mer med bollen och jobba mer med korta passningar.
- Enligt väderrapporterna så kommer det att vara mycket vind ikväll, vilket försvårar passningsspelet. Vad gör lagen då? Just det, de börjar springa mer med bollen och jobba med korta passningar.
- Enligt väderrapporterna så väntas det dessutom en hel del regn. Vad gör lagen då? Just det, de börjar… ja, ni förstår!

Dessutom har Jets springförsvar, som annars brukar vara väldigt stabilt, sett allt annat än stabilt ut de senaste veckorna. Under de två senaste veckorna har man tillåtit hela 297 yards via marken till motståndarnas running backs! Det finns alltså utrymme för New Englands offensiva linje att skapa luckor för Vereen här. Jag tror att han kommer att ha en lyckad kväll i springspelet, men kanske framförallt i det korta passningsspelet, där han är otroligt vass.

Jag spelar alltså på att Shane Vereen har över 72.5 yards via spring- och passningsspelet inatt och oddset ligger på 1.80 gånger pengarna. Spelet hittar ni på bet365 under ”Poängspecialare” – ”Totalt antal rush och receiving yards”.

ChristianB - 16 Oktober, 2014, 12:19

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
stooff - 2014-10-16 21:47:03

Betsafe har 1,85 på samma spel fast över 67,5 .

Vattenglaset - 2014-10-16 21:43:11

Spännande rek! Rygg.

ChristianB - 2014-10-16 18:47:12

@alive365 Hur menar du nu? :)

alive365 - 2014-10-16 12:55:14

Hur vet vi om den gått in före matchen är slut? :)