Speltips

Speltips Ottawa Senators - Colorado Avalanche

Sport: Ishockey Spelstopp: 2014-10-17 01:30 Spela här

Speltips Ottawa Senators - Colorado Avalanche
Land: Kanada Liga: NHL
Odds: 2.01 Speltips: Avs ML
2014-10-17 01:30 Ottawa Senators - Colorado Avalanche Avs ML 2.01 hockeystick

Vår senaste rek på Rangers ML gick förlorad efter att man varit det bättre laget än Islanders i två perioder, men Mike Kostka stod för två horribla givaways vilket ledde till 2-2 och 2-3 och efter det kollapsade man i tredje perioden. Henrik Lundqvist har de fortsatt tufft och även fast han gjorde en bra match fram till kollapsen behöver Rangers ha sin stjärna i bra form om man ska leverera. Nej de håller inte för Rangers och vi tuggar vidare

Ottawa Senators - Colorado Avalanche

Goalies: Anderson (probable) vs Varlamov (probable)

Match igen i Kanada där Colorado som är på en liten roadtrip gästar Sens för sin tredje raka bortamatch. Man vilade igår efter en förlust mot Toronto där spelet var jämnt men Toronto som hade drivet och ville det lilla extra. Varlamov gjorde en bra match med 38 räddningar på 40 skott men det räckte endast till 1 poäng då Leafs vann matchen efter OT. Innan dess snuvade Avalanche Bruins på vinsten inne i TD Garden då man besegrade de med 2-1 efter att Daniel Briere avgjort med 0,4 sekunder kvar av matchen. Jag tycker man har fått igång speeden i laget som man är så kända för och nu när motorn är i gång samt utvilade efter en dags vila igår så tror jag man kommer till dagens match med bra möjligheter. Dags för MacKinnons första mål i natt?

Ottawa vann mot Panthers senast efter att man varit det sämre laget. Cats styrde matchen och hade flera lägen att trycka dit pucken men det var en sådan dag då Craig Anderson stod på huvudet och spelade samt att man inte riktigt hade killerskärpan i avsluten. Sedan gör Sens mål i powerplay vilket blev skillnaden då man vann med 0-1. Tycker fortfarande man inte ser speciellt bra ut och jag står fast vid att man kommer få en tung säsong.

Colorado är ett intressant lag som överraskade många förra året då de flesta trodde laget skulle missa slutspel. Istället motbevisade man alla tvivlare och vann Central Division. Jag har kommit över lite intressant fakta då Avalanche har spelat otroligt bra mot just lag från Eastern Conference. Förra året spelade man totalt 32 matcher emot Easternlag och man noterades för ett record på 21 vinster och 11 förluster där flera av dessa är OT-förluster. Man trivs alltså väldigt bra mot just lag från Eastern.

Histora

Lagen möttes som sagt två gånger förra året och Colorado vann båda mötena (3-1, 4-3). Dessutom har laget ett fint record på 7 raka vinster emot just Ottawa och vi får gå tillbaka till 2006 när Ottawa senast slog Colorado.

Skador

Ottawa: M.Method
Colorado: J.Mitchell, P.Bordeleau

Jag gillar verkligen Avalanche som underdogs i natt då jag ser matchen som 48-52 fördel Colorado vilket hade gett ett odds på 1.92. Vi får någon tiondel högra och det tar jag.

Med detta så siktar vi på ny vinst genom att spela:

Colorado Avalanche ML @ 2.01 med 3/6 units hos Pinnacle Sports

För fler spel:
Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

EDITERAD 2014-10-16 15.38:13

hockeystick - 16 Oktober, 2014, 15:38

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
majsaan - 2014-10-16 17:26:48

Ryyyggg!! Najs rekar du har hockeystick!

Aronzon - 2014-10-16 16:58:32

Mitchell är med i Avs laguppställning.