Speltips

Speltips Adelaide United - Melbourne Victory

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-10-17 11:00 Spela här

Speltips Adelaide United - Melbourne Victory
Land: Australien Liga: A-League
Odds: 1.90 Speltips: Adelaide Över 1.5 mål
2014-10-17 11:00 Adelaide United - Melbourne Victory Adelaide Över 1.5 mål 1.90 master

Kort rek inför mitt spel i morgonens Aussie. Efter 3 raka så går vi mot en fjärde som hade suttit extra skönt som en extra bra start på helgen.

Adelaide-Melbourne Victory! Två väldigt intressanta lag. Tror att båda kommer topp tre denna säsong. Båda inledde med en seger, imponerande sådana. Victory vann med hela 4-1 mot WSW och Adelaide skrällde borta mot Brisbane.

Till denna match återfår båda lagen några spelare från skada/landslag. Kaptenen Milligan åter i Victory. Ingen ny på skadelistan i något av lagen.

Jag tror på en öppen match, det brukar oftast bli så när dessa lagen ställs mot varandra. Adelaide lär nog sätta hög press under första halvlek och hoppas nog på att göra ett tidigt mål vilket skulle underlätta rejält för dom. Victory har sällan varit ett bra bortalag, men blir nog en aning starkare i år med ett ännu bättre lag. Alltså, två bra lag som ställs mot varandra - där jag tror att hemmaplan kommer att till slut avgöra tillställningen. Adelaide är oerhört starka på hemmaplan. Alltid varit - och kommer även vara det denna säsong. Man har en rad offensiva spelare som kan avgöra en match närsomhelst, Carrusca, Djite, Cirio bl.a. Tror faktiskt att dem kan skaka om ett Victory som inte direkt har den bästa defensiven även fastän den är helt okej. Ansell saknas dock i backlinjen vilket försvagar den en aning.

Jag tror som sagt på en målrik tillställning, men oddsen är väldigt låga på antal mål i matchen, men att Adelaide gör minst två mål till 1.90 hugger jag direkt då jag tycker att det är ett godkänt odds och något som hemmalaget bör klara utan några större problem. När det gäller vinnare, tror jag på hemmalaget, även om det inte är ett säkert spel, därav spelar jag på målen istället. 2-1 eller 2-2, något i den stilen. Och så sitter vi där med vunna pengar på nytt.

Lycka till vid rygg! Mvh Morgongodis :)

master - 17 Oktober, 2014, 01:30

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
tolvan - 2014-10-17 10:27:27

Rygg!

aberg - 2014-10-17 08:28:22

Rygg!