Speltips

Speltips Millwall-Wolves

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-10-18 16:00 Spela här

Speltips Millwall-Wolves
Land: England Liga: Championship
Odds: 1.60 Speltips: 1X
2014-10-18 16:00 Millwall-Wolves 1X 1.60 RalleArvid

Millwall är ju som vi alla vet långt ifrån något favoritlag. Faktum är att om du inte haft oturen att vara född på fel sida om floden i London så har du inga anledningar överhuvudtaget att sympatisera med den klubben. Hursomhelst, jag lägger som vanligt ingen värdering av sådan karaktär i mina rekar och ett bra odds är ett bra odds oavsett hur ogärna jag i övrigt ser att laget i fråga når framgångsresultat.

The Den är alltid ett riktigt otäckt ställe att åka till, både för bortaspelare, bortasupportrar och annat löst folk som turister eller ”vanliga” säsongskortsinnehavare. Säga vad man vill om Millwall som tämligen medioker förening med tämligen medioker spelartrupp som kommer tillhöra mitten/bottenskiktet i år igen men det är inget motståndarlag som väljer att spela mot dem borta frivilligt.

Millwall har hemmaslagit Leeds och tagit poäng mot Nottingham redan i år och med två förluster hittills har man inga planer på att släppa till något mot Wolves. Ett klassiskt storlag som Millwall av tradition alltid höjer sig mot.

Wolves har bara vunnit en bortamatch hittills i år (mot det Fulham som då var totalt under alla isar som finns). Man har tre raka kryss på bortaplan trots att man inte mött något supermotstånd och man fick dessutom stryk i premiären mot Rotherham.

Inkluderar man Wolves hemmamatcher har man bara en seger på sina sex senaste matcher och det var en knapp 1-0seger hemma mot ett Bolton som är samtliga ligors sämsta lag i hela England för tillfället med NOLL poäng efter fem spelade matcher så 1-0 hemma mot Bolton är snarare ett resultat att skämmas över än att vara speciellt stolt över om man ska hårdra det.

Ser vi till de fyra senaste mötena i ligan hittar vi bara en Wolves-seger, en oavgjord och två segrar för Millwall.

Wolves har en tunn och frånvarokänslig trupp och något som är ordentligt oroande för gästerna är att lagets stora stjärna, Bakary Sako, har spelat Afrikanska mästerskaps-matcher och kommer knappast spela, åtminstone inte från start då han haft mycket restid kombinerat med oerhört kort tid att förbereda sig och återhämta sig.

För hemmalaget är det tvärtom så att lagets anfallsstjärna Ricardo Fuller förväntas vara tillbaka från skada och redo att frälsa hemmapubliken. Förhoppningsvis är även talangfulle och viktiga kantspelaren Lee Martin tillbaka för hemmalaget.

Målmässigt 5-5 för Wolves i bortaspelet hittills.
Målmässigt 5-5 för Millwall i hemmaspelet hittills.
1-1 är ingen vågad gissning efter 90 minuter på lördag och dessutom ett resultat som jag tror limmar väl med den förväntade matchbilden.

Oavsett vad så anser jag att krysset ligger närmast till hands här och jag tror inte Wolves har speciellt goda chanser överhuvudtaget att knipa samtliga tre poäng. Därför är 1.60 för 1Xet definitivt taget.

Bonusspel är raka krysset till 3.40x samt 1-1 resultatspel till fina 7 gånger smeten.

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 17 Oktober, 2014, 17:36

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!