Speltips

Speltips Lens-PSG

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-10-17 20:30 Spela här

Speltips Lens-PSG
Land: Frankrike Liga: Ligue 1
Odds: 2.00 Speltips: U2,5
2014-10-17 20:30 Lens-PSG U2,5 2.00 Belminkaric

PSG kommer till det här mötet med offensiva avbräck i form av Lavezzi och Zlatan lägg därtill att Cavani är enligt mig lite vilsen och har det svårt att komma till rätt lägen, när han väl gör de är avsluten oftast mindre bra. Lucas har även han svårt att komma till rätt lägen där han oftast lyckas trassla till det på något sätt.

Jag kan med all säkerhet säga att PSG kommer föra matchen men målskyttet kommer man ha svårigheter med mot ett kämparstarkt Lens som denna säsongen fallit på målsnöret mot de stora lagen i ligan med uddamåls förluster. Oftast 1-0/0-1

PSG:s senaste 5 matcher har alla varit under 2,5 mål utom CL vinsten hemma mot Barcelona med 3-2. I tre av dessa matcher har man bara gjort 1 mål. Ikväll är jag säker på att det blir likadant.

Lens har under sina senaste fem matcher spelat U2,5 i fyra av dessa vilket tyder på en hyfsad defensiv, det är snarare deras offensiv som givit något att önska med ingen klar målskytt.

Ett annat intressant spel är krysset i HT då PSG kommer få de svårt att hitta några luckor bakom den typiska bussen.
PSG kommer troligen ställa upp med:
Motta-Camara som mittbackspar, dem är inte de snabbaste och med de menar jag att luckor kan uppstå på andra hållet om man går för mycket framåt i första halveken utan något tålamod. Och alla som följde PSG förra säsongen men även lite av denna såg/ser att man hade och nu har stora svårigheter utan exempelvis Zlatan mot låga försvar och då kontrar motståndarlaget sönder dem när man slöa mittbackar som de två nämnda är.

Odds på krysset i HT: 2,50

Belminkaric - 17 Oktober, 2014, 18:13

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Belminkaric - 2014-10-18 18:39:09

Fel.