Speltips

Speltips Columbus Blue Jackets - Calgary Flames

Sport: Ishockey Spelstopp: 2014-10-18 01:00 Spela här

Speltips Columbus Blue Jackets - Calgary Flames
Land: USA Liga: NHL
Odds: 1.763 Speltips: Flames U 2.5 mål
2014-10-18 01:00 Columbus Blue Jackets - Calgary Flames Flames U 2.5 mål 1.763 hockeystick

Vårt spel på Colorado ML gick förlorat igår efter att man haft 3-1 efter första perioden. Tydligen hade Avs målvaktsproblem då både Varlamov som man visste om var småskadad samt andrakeepern Berra blev skadad under uppvärmningen vilket ledde till att sin AHL målvakt Pickard fick chansen mellan stolparna. Han gjorde inte bort sig och stod för ett par fina räddningar men i slutet så släppte han tyvärr in 2 billiga mål och Sens kunde vända matchen till 4-3. Man avslutade med 5-2 i öppen kasse. Surt då jag tyckte vi hade rätt analys. Kämpar vidare och nu vill vi in på vinnande spåret igen!

Blir lite kortare rek idag då jag har lite att göra.

Columbus Blue Jackets - Calgary Flames

Goalies: Bobrovsky vs Ramo

I natt väntar ny match hemma för Columbus som förlorade efter en tajt och välspelad match mot Dallas. Laget söker revansch och kommer vara hungriga mot ett Flames som kommer i från en meriterande seger mot Hawks där man vann med 2-1 efter OT trots att Hawks hade över 50(!) skott på mål. Nu har man fått vila någon dag, men i natt möter man återigen ett lag med mycket speed i sig och jag tror man kommer vara lite sega i benen och har svårt att se de hota numera stabila Jackets på bortais då man kommer få fokusera på att ligga rätt i positionerna precis som man gjorde när man mötte Hawks. Då lyckades man komma undan men jag har svårt att se det hända två matcher i rad.

Historia

Lagen spelar i olika Conference vilket gör det lite svårare att få en klart matchbild om hur det kommer se ut, men i rent historiskt sett har Jackets vunnit 6/10 senaste mötena och förra året vann båda lagen var sin match och båda på hemmais.

Skador

Jackets: B.Dubinsky, N.Horton, R.Murray, S.Milano
Flames: D.Engalland, L.Bouma, D.Jones

Jacket ML ligger lite lågt samt Ö 2.5, så jag kommer istället sikta in mig på ett underspel på Flames då jag föreställer mig en matchbild likt den mot Hawks.

Nattens spel blir alltså:

Calgary Flames U 2.5 mål (inklusive OT/SO) @ 1.763 med 3/6 units hos Pinnacle Sports

För fler spel:
Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

hockeystick - 17 Oktober, 2014, 20:14

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!