Speltips

Speltips Southampton-Sunderland

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-10-18 16:00 Spela här

Speltips Southampton-Sunderland
Land: England Liga: Premier League
Odds: 2.00 Speltips: Sunderland mål före 79.
2014-10-18 16:00 Southampton-Sunderland Sunderland mål före 79. 2.00 Malkin

Southampton-Sunderland

Efter ett längre uppehåll så är det åter dags att kavla upp ärmarna och ta sig ner i oddsgruvan i hopp om att fortsätta lika starkt som innan.
Vänder blicken mot de sydöstra delarna av England och mötet på St Marys mellan Southampton och Sunderland
Spelet handlar om att Sunderland ska få en boll i nät före matchminut 79, finns under fliken Mål-tid för lagets första mål.

Det som fick mig att kolla närmare på detta spel var det, i mina ögon höga oddset 2.00. Att de svarta katterna skulle kunna få in en boll under denna tiden ser jag mycket positivt på och här följer nu några tankar om varför.

Om vi börjar med lite historik mellan lagen så hittar vi att i de 10 senaste mötena så har Sunderland bara gått mållösa från 2 av dessa. För de som önskar så har alla matcher sen säsongen 12/13 då de båda lagen låg i samma serie sen 2006/2007 slutat med minst ett Sunderland mål.
Hur har då de båda lagen inlett årets säsong då? Om vi fortsätter med Sunderland så har dom 1 vinst, 5 oavgjorda och 1 förlust. Så kollar vi på det intressanta så har dom lyckats få bollen i mål före 79e minuten i 4 av dessa.

Över till hemmalaget då. Att vi hittar Southampton på en 3e plats i ligan efter sommarens spelarflykt kan inte vara annat än imponerande. Man har värvat smart och har ännu en gång lyckats få ihop ett lag som drar åt samma håll.
Årets Premier League har dom inlett följande: 4 vinster , 1 oavgjord och 2 förluster. I 4 av dessa så har man släppt in ett mål före matchminut 79.

Avslutningsvis: Sunderland lyckades precis innan landslagsuppehållet knipa säsongens första seger och har verkat få igång den viktiga duon Wickham/Fletcher. Med tanke på både historiken mellan lagen och hur de har inlett säsongen så har jag goda förhoppningar att det kommer trilla in lite polletter till spelkassan.

Preliminära startelvor:
Southampton : Forster; Clyne, Fonte, Alderweireld, Bertrand; Schneiderlin, Wanyama; Mané, S Davis, Tadic; Pellè.

Sunderland : Mannone; Vergini, Brown, O'Shea, Van Aanholt; Cattermole; Buckley, Larsson, Gómez, Wickham; Fletcher.

Så spelet är: Sunderland mål före matchminut 79 till 2.00 hos bet365

Egna tankar eller idéer? dela gärna med er.


Lycka till vid rygg!

Malkin - 17 Oktober, 2014, 23:08

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!