Speltips

Speltips Roma-Chievo

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-10-18 18:00 Spela här

Speltips Roma-Chievo
Land: Italien Liga: Serie A
Odds: 2.23 Speltips: Över 2.5 & Roma
2014-10-18 18:00 Roma-Chievo Över 2.5 & Roma 2.23 Belminkaric

Nu när landslagsmatcherna över och dess skrällar som vi fått bevittna är det dags att återgå till det vanliga med lite italiensk fotboll när den är som bäst. Roma ett lag på uppgång med stora framtidsvisioner mot ett stort underdog lag som alltid lyckas till slut att hålla sig kvar med nöd och näppe i högsta serien.

Roma som har en vass offensiv samt fina kreativa fötter på mittfältet ska med enkelhet luckra upp Chievos formsvaga försvar.
Innan denna säsong sålde Chievo sin bästa försvarare enligt mig, Dramé till Atalanta och ersatt honom med en medioker yngling vid namn Biraghi lägg därtill att tränaren har roterat friskt på mittbackspositonerna för att hitta det säkraste alternativet. Än så länge har de fallerat och man huserar vid botten träsket medan Roma är den självklara utmanaren till Juventus med sin tydliga spelide och fartfyllda fotboll.

Detta kan mycket väll bli en överkörning om Roma slår på takten direkt vilket jag tror och därför är mitt tipps att Roma vinner samt att det blir ö2,5 mål i matchen.

Lycka till vid rygg!!

Matchen sänds på TV12 för er med intresse.

Belminkaric - 18 Oktober, 2014, 14:19

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Belminkaric - 2014-10-18 19:53:31

Rätt.