Speltips

Speltips Indianapolis Colts - Cincinnati Bengals

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-10-19 19:00 Spela här

Speltips Indianapolis Colts - Cincinnati Bengals
Land: USA Liga: NFL
Odds: 1.83 Speltips: Colts -3
2014-10-19 19:00 Indianapolis Colts - Cincinnati Bengals Colts -3 1.83 ChristianB

Grattis till er som ryggade senast då vi spelade Shane Vereen över 72.5 yards. Redan efter första anfallet hade han 53 yards och man såg att saken var klar, spelet satt lätt! 8 av mina 9 senaste NFL-rekar har nu suttit och jag har inga planer att slå av på takten!

På söndagskvällen tar Indianapolis Colts (fyra vinster och två förluster) emot Cincinnati Bengals (tre vinster, en förlust och en oavgjord), och ni som följt mina spel här tidigare anar nog vilka jag kommer att lägga mitt spel på denna kväll. Colts har vunnit mitt förtroende tidigare under säsongen och inte gjort mig besviken såhär långt. Man har haft ett underskattat lag, både offensivt och defensivt, och ligger just nu som ensamma ledare offensivt när det gäller antal gjorda poäng, antal passing yards och totalt antal yards per match. QB Andrew Luck är en framtida Hall of Famer och har vart sylvass denna säsong! Han kommer fortsätta att ha framgång även på söndag mot ett Bengals-försvar som tillåtit 41p mot Patriots och 37p mot Panthers de senaste två veckorna efter sin bye. Nu ställs man alltså mot ligans bästa anfall och jag tror garanterat att Colts stoppar upp minst 30p på tavlan i denna match.

Bengals har sina två bästa receivers, Marvin Jones och superstjärnan AJ Green, skadade och de kommer inte att vara på planen denna kväll. Ett stort avbräck för ett anfall som nu allt mer kommer att få förlita sig på springspelet för att ha en chans i denna match. Colts försvar är som svagast mot springspel, men kommer inte att ge upp lika mycket som Panthers, som rankas sist i ligan, gjorde i den senaste matchen. Bengals running back Bernard är dock vass och kommer säkert att ha en del framgångar, frågan är om han kan dra lasset tillräckligt mycket för att göra dagen lättare för QB Andy Dalton, som har haft det kämpigt på bortaplan tidigare. Det kommer verkligen att behövas då Dalton som sagt saknar sina två bästa vapen denna afton och är uppe mot Colts passrushers som verkligen kan ta ner motståndarnas QB. 17 sacks har man registrerat hittills i år.

Bengals försvar kommer att ha fullt upp. Man får ingen press på motståndarnas QB och har endast 8 sacks för säsongen. Med en rörlig QB som Andrew Luck kommer de att få det ännu svårare att sätta press på honom, vilket innebär att Luck kommer att ha mer tid på sig att göra sina passningar. Mot ett passförsvar som rankas som 22 av 32 i ligan så kommer han att ha mycket framgång. Vassa receivern TY Hilton kommer säkerligen att ha en bra kväll med ett par djupa bollar som kommer hans väg. Bengals springförsvar är inte bättre det. Här rankas man som nummer 27 av 32 i ligan, vilket innebär att Colts running backs också kommer att ha en lyckad afton och göra jobbet än lättare för Luck. Det är dessutom en viktig punkt om Colts skulle vara i ledningen i slutet av matchen och vilja springa mer med bollen för att fördriva klockan.

Ett glödhett Colts på hemmaplan mot ett skakat, och skadat, Bengals tar jag alla dagar i veckan med tre poängs handikapp. Colts -3 spelas till 1.83 gånger pengarna!

ChristianB - 18 Oktober, 2014, 17:56

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
flipin91 - 2014-10-19 18:37:48

Ryggat tisigare idag. Hänger 5k på spel på dessa Colts nu i en trippel

niklasstoor - 2014-10-19 16:19:05

Ryggar som vanligt!! Snyggt spel senast!

batigol_18 - 2014-10-19 15:05:17

Ryyyygg

kingson - 2014-10-19 00:04:21

Proffs rek...

Sangkhaphong - 2014-10-18 21:02:10

Ryggar alltid Christian