Speltips

Speltips QPR-Liverpool

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-10-19 14:30 Spela här

Speltips QPR-Liverpool
Land: England Liga: Premier League
Odds: 1.70 Speltips: Ö2.5
2014-10-19 14:30 QPR-Liverpool Ö2.5 1.70 RalleArvid

Ja, vilken jackpot igår hörni. Millwalls starka avslutning gjorde att både huvudspelet till 1.60 satt och även bonusspelet till hela 3.40 gånger. Grattis till alla som ryggade. Nu tar vi nya tag och satsar på att surfa vidare på den fina våg som fortfarande rullar formmässigt.

Match på Loftus Road och två lag som på olika sätt svarat för relativt misslyckade säsongsinledningar. Harry Redknapp vet vi ju alla vad han är för typ av manager och vad han kanske ännu mer INTE är för manager. Alltid svårt att få till en stabil och solid defensiv oavsett vilka spelare han har att tillgå i försvarslinjen (och inte blir det lättare för honom att få ordning på sakerna där bak när han dessutom värvat dåliga spelare).

Rodgers är en taktiker av rang enligt mig. Framförallt offensivt har han en förmåga att anpassa sitt spel med fingertoppkänsla efter vilka de möter. Jag tror han som vanligt har tydliga direktiv och instruktioner till hur han vill att hans spelare ska agera och med vilka nycklar de ska låsa upp QPR på Loftus Road.

Trots en halvknackig start sett till förväntningarna har Liverpool bara misslyckats att göra mål en gång på bortaplan i år och detta trots tufft motstånd. City borta är en av säsongens svåraste matcher där man ändå fick hål på mästarna. Spurs borta gjorde man 3-0 på. West Ham gjorde man sin sämsta insats i år mot men lyckades ändå göra mål på.

QPRs senaste hemmamatch mot Stoke slutade 2-2 och bortamatcherna ska vi inte ens tala om. Man har 0 poäng och 12 insläppta mål på sina 4 första matcher och samtliga lag har då gjort 2 mål eller fler mot the R:s.

Liverpools matcher i år snittar 2.9 mål per match och QPR:s snittar 2.7. Borta från Anfield snittar Liverpools matcher 3.7 mål och samtliga har klättrat över 2.5-snöret.

Liverpools senaste två besök på Loftus Road har varit målkalas då man 2012 först fick stryk med 3-2 och sedan vann med 3-0. Alltså fem mål på sina senaste besök i västra London.

Att ta hänsyn till vad gäller frånvaro är Joey Barton, Taraabt och Jordan Mutch i hemmalaget. För gästerna kommer Sturridge testas sent och i övrigt inte mycket att orda om utan snarare spelare som har kommit tillbaka från skadesituationer. Sakho och Flanagan fortfarande borta.

Potentiella elvor:
QPR: Green; Onuoha, Caulker, Ferdinand, Traoré; Sandro, Henry; Hoilett, Fer, Kranjcar; Austin.

Liverpool: Mignolet; Johnson, Skrtel, Lovren, Moreno; Gerrard; Henderson, Allen; Sterling, Balotelli, Lallana.

Liverpool är ännu inte lika starka offensivt som man var förra säsongen med Suarez men det kommer bli bättre och bättre för varje match. QPR är bedrövliga defensivt och i en match där Harry är ordentligt under press från fans och ledning kommer det inte hålla med att försöka spela 0-0. Det här kommer bli åka av och jag tror på ytterligare ett målkalas.

Liverpool är inte jättestabila bakåt varken med sin stundom osynkade backlinje eller sin emellanåt svajiga sista utpost. QPR kommer gå enligt devicen anfall är bästa försvar vilket både kommer leda till skapade chanser ofensivt men också en rad vidöppna luckor för Liverpools skickliga kontringsspelare att utnyttja.

Över 2.5 mål känns givet i denna tillställning och spelas till fina 1.70x hos bet365 .com

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 18 Oktober, 2014, 21:57

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Bjursell - 2014-10-19 12:21:52

Var inne på samma spel, men kör BLGM + Ö2.5 (på b365 under mål) @2.10. Känns som samma spel, tror inte på 0-3, tror QPR hittar målet.

Akberg - 2014-10-19 11:44:41

Bra skrivet! Ska helt klart bli intressant hur mycket QPR kan hota Liverpools försvar, hemmalagets målsnitt hotar ju direkt inte. Samtidigt, som du säger, så har Liverpool släppt in 10 mål på de 7 inledande matcherna.

Om denna match ska gå över så behövs ett mål från QPR, vilket man har lyckats med i de två senaste hemmamatcherna. Tveksam på om Pool kan göra tre.