Då var det dags för Diego Simeones Atlético de Madrid att spela lite furbo-fotboll igen då.
Det är två av seriens tre mest Kort-benägna lag som möts. (Utöver dessa båda så är det Almerà­a som är med och härjar där uppe i statistiken.) Båda snittar på cirka 3,5 kort/match. Så gör man sitt "jobb" här idag så passeras linan.
Förra mötet innehöll sex gula.
Det hade känts bättre med en regelrätt kortgalning till domare här, nu får vi nöja oss med herr Garrido, som hittills snittat på blott 4 gula/match denna höst.
Detta gör att jag håller ner insatsen lite. Men något ska en ju börja dagen med.

Över 6,0 Kort till oddset 1,825.
Bwin finns de angränsande alternativen Ö5,5 (1,70) och Ö6,5 (2,30).

Kör detta som singelspel, men använder det även som del i ett dubbelsystem.
För jag anser att oddssättningen är lite för givmild på två topplag som möter bottenlag.
I La Liga tar Elche emot Sevilla. 1,95 på gästerna känns vågat. Sevilla har 2-0-1 på bortaplan, där torsken kom mot Atlético. Elche har 0-1-2 hemma, poängen var mot Cordoba i den enda hemmamatch man ens har gjort mål.
i Ligue 1 bjuds vi 2,00 på Bordeaux mot Caen. Nog för att Caen har fina 2-2-1 borta hittills, (det är 0-0-4 hemma som ställt till det), men bakom de siffrorna döljer sig två segrar mot Evian och Reims i början. Sedan följde torsk mot St Etienne och nu två raka X mot Toulouse samt Lens. Tabelltrean Bordeaux har 3-1-0 hemma, där 4-1 mot Monaco sticker ut mest. I övrigt är det två raka 2-1 mot klenare Evian och Rennes, men ... ny 2-1-vinst idag räcker ju gott.

Drygt en timme till avspark på härliga Vicente Calderon.
Vässa dobbarna och armbågarna, nu kör vi.

This is the stats tab
This is the post tip