Speltips Långtidsspel

Sport: Basket
Spelstopp: 2014-10-29 01:00
Land: USA
Liga: NBA
Odds: 4.00/3.80
Tips: Drummond/Parker
Hallå där!

Snart drar NBA-säsongen igång igen efter det sedervanliga sommaruppehållet. Jag tänkte börja reka spel här på sidan, kanske inte varje dag men ett par gånger i veckan i alla fall. Det kommer främst att vara spelarprestationer, då jag tycker att bolagen lägger minst arbete på dem oddsen. Bolagen som till största del kommer att användas är Bet365, Betsson och Nordicbet. Men även Unibet och Sportingbet är bolag som erbjuder just den här spelformen. Jag kommer att använda en unitskala på 1-10. Nåja, till säsongsspelen:

Andre Drummond most rebounds @ 4.00 hos Nordicbet.

Förra säsongens snitt såg ut som följande:
1. DeAndre Jordan 13.6
2. Andre Drummond 13.2
3. Kevin Love 12.5
4. Dwight Howard 12.2
5. DeMarcus Cousins 11.7

Det står i mina ögon mellan just Jordan och Drummond. Love kommer inte att kunna hålla samma siffror i Cleveland, Dwight spelar i ett spelsystem där centern inte blir samma slags tank som i många andra lag och Cousins kommer nog ligga runt 11.5 även i år.

Jordan hade sin absolut bästa säsong hittills förra året med career highs i nästan alla kategorier. I år tror jag dock att hans snitt kommer att sjunka några decimaler, ner mot 12 blankt skulle inte förvåna. En av anledningarna är att Spencer Hawes har anländit, ännu en stor spelare som kommer vara med och konkurrera om reboundsen, speciellt defensivt. Jag kan även se hans minuter minska något då man i år har bättre alternativ vid slutet av matcherna för att undvika den klassiska foulen på Jordan som sen missar minst ett FT.

Drummond däremot tror jag kommer öka på sin redan sjuka produktion. Att en 20-åring snittar 13p och 13r över 81 matcher är häpnadsväckande. I år har Stan Van Gundy tagit över och han har gjort det ganska tydligt att den gamla trion Drummond, Monroe och Smith kommer att splittras, för att göra plats för en mer naturlig SF samtidigt som alla 3 inte finns på courten samtidigt. Positivt för Jerebko som nu kommer på chansen på riktigt jämfört med förra säsongen där det bara blev några ströminuter här och där.

I alla fall så lär det ge Drummond mer ansvar under korgen defensivt, för om man tittar på hans rebounds från förra säsongen så snittade han sjuka 5.4 offensiva returer men bara 7.8 defensiva. Jämförbart med Jordans 4.0 och 9.5 till exempel.

Så jag tror att Drummond kommer få en eller ett par enklare defensiva returer per match den här säsongen helt enkelt, vilket enligt mig sätter honom i förarsätet till att vinna just den här kategorin.

Spelet lyder flest rebounds under grundomgången, så en skada skulle såklart sätta käppar i hjulen för spelet. Därav den lite lägre insatsen på 5/10 units.

Jabari Parker rookie of the year @ 3.80 Betsson

En sak ska nämnas och det är att det oftast är highest scorer som vinner den här titeln. Parker gick till Milwaukee Bucks i draften och är det något som dom saknade förra säsongen så var det en poängmaskin av rang, vilket dem nu har fått. Han har egentligen ingen svaghet utan kan spela mot alla typer av motstånd och är bra på att anpassa sig. Jason Kidd har sagt att han planerar att använda Parker som stretch-four under perioder av matcher vilket kommer skapa en och annan missmatch under säsongen.

Nerlens Noel är egentligen enda hotet såhär på förhand, han kommer få mycket ansvar i ett uselt 76ers. Dock tror jag inte att han kommer snitta allt för många poäng den första säsongen då han är lite oslipad offensivt.

3.80 är lite för högt i mina ögon och jag väljer att investera 7/10 units på det här långtidsspelet som kommer bli mycket roligt att följa.

Första matcherna spelas den 29e, natten mot onsdag. Mycket möjligt att jag klämt ut en till rek tills dess!

/Downtown
Spela på Långtidsspel hos Betsson
Spela nu
Downtown - 19 Oktober 2014 - 20:02
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: