Speltips

Speltips WBA-Man United

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-10-20 21:00 Spela här

Speltips WBA-Man United
Land: England Liga: Premier League
Odds: 3.40 Speltips: WBA Ö1.5
2014-10-20 21:00 WBA-Man United WBA Ö1.5 3.40 RalleArvid

Det här känns ju bra hörni. Jag har form ungefär som Kalmar FF, fast DIAMETRALT motsatt! 7 av 8 spel satta på sistone och det roligaste, förutom de tämligen höga oddsen, är att motiveringarna varit spot on. Ny vecka nu dock och nya tag direkt under måndagskvällen.

Jag har tidigare i år spelat att West Brom ska fira framgångar på offensiv planhalva. Jag rekade WBA att göra över 1.5 mål hemma mot Burnely. Man vann med 4-0.

Vad gäller Mancheter United så blir det bara tjatigt och som ett utslitet mantra när man raljerar över deras extremt obalanserade spelartrupp vad gäller offensiva styrka och defensiv som inte ens Harry Redknapp hade varit stolt över.

I mötena lagen emellan tidigare säsonger hittar vi idel målfester:

0-3
1-2
5-5
2-0
2-0
1-2
1-2
2-2
0-5
4-0
1-2
3-0
3-1

ja, jag kan hålla på hur länge som helst. Detta har dessutom varit under säsonger då Manchester United haft ligans bästa försvar och säsonger då WBA varit relativt uddlösa offensivt, frågan är då vad faan, rent ut sagt, ska hända ikväll när United är fullständigt parodiska och knappt har spelare att ställa ut på banan i defensivlinjen samtidigt som WBA imponerat ordentligt i målproduktionen med 14 mål på fem hemmamatcher så här långt.

WBA har bara misslyckats att göra mål hemma en gång på 10 matcher. Man har dessutom gjort 2 mål eller fler i fyra av fem senaste hemmamatcherna.

United har släppt in 10 mål på sina fyra bortamatcher hittils i år och det mot lag som MK Dons, Leicister och Sunderland. Tro mig – inget av de lagen är bättre än kvällens motstånd.

Även om vissa spelare för United är på väg tillbaka så är det fortfarande, oavsett konstellation, en osamspelt och osäker backlinje som ställs framför De Gea. Evans som är nyckelspelaren saknas definitivt i försvarslinjen. Och bara att säga att Evans är nyckelspelare i en försvarslinje, oavsett vilket, är alarmerande, framförallt i en klubb som Manchester United.

För WBA saknas Anichebe och Varela, i övrigt full trupp och Sessegnon och Berahino i hysterisk form kommer starta på topp.

Valencia, Rooney och Evans är borta från United samtidigt som Carick, Jones, Smalling och Young inte heller är tillgängliga för 90 minuter än.

Jag säger inte att United kommer bli överkörda idag eller att tre poäng är en total omöjlighet. Det enda jag säger är att deras enda chans att vinna kommer förmodligen vara att göra fler än 2 mål. WBA är så pass bra offensivt hemma och United är inte i position att försöka möta dem på annat sätt än att gå all in för en 3-2 eller 5-4 seger.

WBA över 1.5 mål spelas egentligen oavsett odds. Helt sinnessjukt att då bli bjuden 3.40x för det hos bet365 .com

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 20 Oktober, 2014, 08:15

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
73heodBEps - 2014-10-20 18:23:39

Siffrorna stämmer inte riktigt va? Jag tror du blandat ihop hemma och borta. WBA har gjort 2 mål eller mer 2 gånger sammanlagt av de senaste 9 hemmamötena och 2 till om man räknar in bortamöten.
Men hoppas du får in detta. Bättre att du grundar detta spel på svagt försvar och liknande för statistiskt sätt är oddset svagt. Det borde alltså vara 4,5 för att du skulle gått jämt upp under de senaste nio mötena.

Akberg - 2014-10-20 15:08:19

Ett bra jäkla odds alltså, galet.