Speltips Bolelli - Nadal

Sport: Tennis
Spelstopp: 2014-10-20 18:30
Land: Schweiz
Liga: ATP Basel
Odds: 1,80
Tips: Nadal -3,5
Nadal -3,5 games mot Bolelli är ett väldigt polariserat bet. Antingen kommer Nadal att vara lika dålig som mot Lopez i Shanghai och då lär det även bli vissa problem mot Bolelli. Eller så har rehaben gått bra och han är väl förberedd och då kommer Bolelli bli förödmjukad.

Den stora frågan inför ATP Basel är ju hur dålig Rafael Nadal kommer att vara. Och det är egentligen 100 % vad det här spelet handlar om. Ikväll ställs han mot Simone Bolelli som var riktigt rolig att se i Wimbledon, men som också är en oerhört mycket sämre spelare än Nadal.

Jag vill mena att det ska passa Nadal perfekt att möta Bolelli. Han kommer trycka tillbaka honom långt bak i banan med sin toppspinn och med tanke på vilken svag/osäker backhand Bolelli har kommer han förmodligen bli rätt kort i banan.

Nu var det ju dessutom nästan två veckor sedan Nadal åkte på stryk mot Lopez. Det var uppenbart att han inte var helt 100, men som sagt, nu är Lopez en mycket bättre spelare än Bolelli och Nadal har haft tid på sig att komma förberedd till turneringen.

För att italienaren ska ha någon chans att mäta sig med Nadal måste han helt enkelt spela på sin högstanivå samtidigt som Nadal inte förbättrar sig över huvud taget från Shanghai. Och min utgångspunkt är att Nadal kommer vägra förlora back-to-back mot medelmåttor.

Även om det inte spelar så stor roll så har Nadal 3-0 inbördes där han vunnit med 4 games eller fler i varje match. Och de tror jag han gör ikväll också, därför provar vi Nadal -3,5 games till 1,80 hos Betsafe
Spela på Bolelli - Nadal hos Betsafe
Spela nu
Poldan - 20 Oktober 2014 - 09:45
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: