Speltips

Speltips Edmonton Oilers - Tampa Bay Lightning

Sport: Ishockey Spelstopp: 2014-10-21 03:30 Spela här

Speltips Edmonton Oilers - Tampa Bay Lightning
Land: Kanada Liga: NHL
Odds: 2.50 Speltips: Oilers ML
2014-10-21 03:30 Edmonton Oilers - Tampa Bay Lightning Oilers ML 2.50 hockeystick

Ja hur ska vi förklara gårdagens förlustrek på Wilds ML? Hmm, nu missa jag visserligen de 2 första perioderna, men enligt rapporter och min egna uppfattning var det alltså spel mot 1 mål under större delen av matchen. Wilds styrde matchen från start och satte enorm press mot Kings mål, men en viss Jonathan Quick spelade på sin allra högsta nivå och sa nej. Kings utnyttjade ett PP och gjorde även et tidigt mål i tredje perioden vilket blev för mycket för Wilds som gjorde allt man kunde för att kunna trycka in en kvitteringspuck, men efter att ha bränt ett par öppna lägen samt en fortsatt stabil Quick lyckades man inte och Kings kunde ta sin fjärde raka seger. Quick har nu RÅNAT båda St Louis och nu senast Minnesota på segrar och det är därför han är en av ligans om inte den bästa målvakt. Jag tycker fortfarande vi var rätt ute med Wilds ML till 2.20 då jag verkligen inte hade velat sitta på Kings ML 1.72 sett till matchbilden, i längden kommer vi få med oss dessa matcher. Nya tag…

Edmonton Oilers - Tampa Bay Lightning

Goalies: Scrivens vs Bishop

Endast en match i natt och det är hittills vinstlösa Edmonton som får besök av stekheta Bolts. Edmonton är ett fortfarande ungt lag som besitter enorm talang men inte riktigt får ut allt då deras bristande försvarsspel kostar väldigt mycket när man möter starka lag. Man kommer få en tuff uppgift i natt, men detta är NHL och det finns inga givna matcher. Bolagen har tryckt ner bortalaget som stora favoriter och jag håller med om att man ÄR favoriter, men med Oilers talang kommer deras första vinst komma inom kort, kanske redan i natt?

Edmonton står alltså på 5 förluster( 4 efter FT och 1 efter OT). Största problemet är som vanligt att försvarsspelet inte sitter perfekt och man har faktiskt haft ett par skador som skapat en del problem för laget. Offensiven finns där med kvalitetsspelare och i natt hoppas och tror jag de kan få en del utdelning då bortalaget saknar en tung pjäs.

Tampa går som tåget och vann senast en bra match mot Canucks. Steven Stamkos visar verkligen inga bieffekter från hans jobbiga skada förra året och ser lika het ut som vanligt. Poweplay funkar väldigt bra (29%) och man är väldigt bra i Boxen också där man är 89%. Dock så saknas i natt en otroligt viktig spelare för båda dessa spelformer i natt då svensken Victor Hedman ådragit sig en skada och förväntas vara borta ett par veckor. TUNGT avbräck i mina ögon.

Historia

Dessa lag möts inte speciellt ofta och det kan ofta gynna laget som är underdog. Förra året möttes man i två matcher där båda lagen vann på hemmais. Svårt att dra slutsatser från detta och även sett till längre perspektiv då man oftast möts 1 gång per säsong tidigare år och lagen har inte haft samma trupp som i nuläget.

Som sagt väntar Oilers vinst runt hörnet och när Bolts saknar en av sina bästa backar både offensivt och defensivt så finns det bra möjligheter att hitta in bakom Bishop i natt då man verkligen har kvaliteter för det. Bedömmer matchen 43-57 Bolts i natt vilket skulle gett ett odds på 2.32 på Oilers men vi bjuds alltså på 2.50 hos bet365 vilket jag tar. För den som inte vågar sig på ML funkar även Oilers Ö 2.5 mål men till 1.87 isåfall.

Skador

Edmonton: V.Fasth, B.Davidson
Tampa: V.Hedman, R.Gudas, M.Ohlund

Nattens spel blir alltså:

Edmonton Oilers ML @ 2.50 med 2/6 units hos bet365

Twitter: @bethockeystick

Ska vi säga 4-3 Oilers?

Lycka till!


EDITERAD 2014-10-20 17.51:08

hockeystick - 20 Oktober, 2014, 17:51

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
hockeystick - 2014-10-20 23:46:26

Hej, jag har gjort detta länge och jag vet vad NHL handlar om när det kommer till spel. Ni får gärna följa mig på Twitter samt mitt spreadsheet för fullständig översikt. Allt handlar om värde och bedömningar.

Tie_Domi - 2014-10-20 23:36:26

Blir svårt att gå plus om du skall reka varje natt bara för att det finns matcher... Kvalité före kvantitet!

tysklaaand - 2014-10-20 19:11:40

Kanske dax att prova något annat än ML?