PSG (1,53) + Man City -1,5 (2,425) = 3,71

Går något tungt för PSG, många matcher där laget skall vinna men får nöja sig med endast en pinne. Vann lens i senaste matchen efter att ha legat under och laget börjar fungera bättre och bättre utan livsviktige zuper zvensken. Spelade sin match i fredags och fick en extra dag vila.

Klasskillnad mellan dessa två och PSG bör vinna för att underlätta sin avancemang.



City, vad kan man säga om de. Fungerar bra i ligan men ute i Europa är det tufft. Laget är illa ute efter två matcher och måste börja leverera om kvalchanserna inte ska försvinna. Kun är tillbaka i den formen city fans är vanna att se han och kommer fira minst en gång under tisdagens drabbning.
CSKA Moskva, riktigt grym trupp för ryska ligan men skillnaden mot Citys spelarmaterial är stor. I dagsläget Rasmus Elm är skadad och brassen Vitinho. Ytterbacken Mario Fernandes tveksam till spel. Dzagoev och Wernbloom avstängda. Alla dessa tillhör startelvan som skulle mönstras i vanliga fall.

Endast rysk kyla kan stoppa city imorgon men förhoppningsvis är det lite för tidigt för det. För er som är fega är det nog bäst att tippa en enkel tvåa.



EDITERAD 2014-10-20 23.55:59

This is the stats tab
This is the post tip