Speltips Modo - Färjestad

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2014-10-22 19:00
Land: Sverige
Liga: SHL
Odds: 1.90
Speltips: FBK ML
Spela på Speltips Modo - Färjestad
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på FBK ML
Det har varit en tung start på säsongen i Värmland och i Karlstad , FBK har inte varit att känna igen och nyförvärven har inte visat någon vidare klass. Varför du så spela på FBK borta mot Modo?

Därför - När Färjestad har vaknat så brukar det hålla i sig ett tag och man blir extremt svårslagna , detta är precis vad som har hänt! Färjestad vaknade till i mötet mot Skellefteå och visade väldigt mycket , fart, inställning , hjärta , attityd och självförtroende! När FBK nu verkar ha hittat detta så är man ruskigt tuffa!
Coach och spelare har själva sagt att matchen mot Skellefteå var nytändningen som alla väntat på och att man nu hoppas fortsätta ösa på i samma fart som i lördags!

Inga nya skador i bortalaget som rapporterats i nuläget .

Uppdaterar trupperna under matchdagen!

Ett FBK med nytt självförtroende , revanschlusta , och hungriga som vargar är brutalt svårslaget för vilket lag som helst!!
Modo får svårt på onsdagskvällen när gulas , klepis osv har kommit igång!!

Modo - FBK . 2a ML 1.90 4/5.

Rak 2 @ 2.50 2/5

Lycka till!!
Spela på Modo - Färjestad hos Betsafe
Mrjoker - 21 Oktober 2014 - 00:04
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
slagugglan - 2014-10-22 09:37

Dagens spel lär det aldrig bli för det saknas både form, statistik och utskrivet skadeläge. Detta är saker som bör finnas med om uppgifter går att få tag i och i detta fall så är dessa lätta att få tag i. Finns ju inget i själva reken som ger info om att det är ett bra spel.

tysklaaand - 2014-10-21 08:11

Hade tagit detta som dagens bästa om jag fick välja, men blir la någon Champions League match istället. Kommer rygga i en singel och en dubbel med Dagens bästa spel!
Lycka till

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: