Speltips

Speltips Olympiakos v Juventus

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-10-22 20:45 Spela här

Speltips Olympiakos v Juventus
Land: Grekland Liga: Champions League
Odds: 2,37 Speltips: Tevez to score anytime
2014-10-22 20:45 Olympiakos v Juventus Tevez to score anytime 2,37 CalleL

Hej!

Rätt ny här men kände för att bryta lite mönster och testa blogga om varje spel jag gör för att göra det seriösare helt enkelt samt få lite statistik på mitt spelande.

Dagens första speltips är om sammandrabbningen mellan Olympiakos - Juventus.

Detta är en match som jag bara kan se Juventus gå vinnande ur. Ett lag som toppar Serie A och som rankas som det bästa bortalaget i hela ligan med fyra segrar och ett kryss. Man möter ett Olympiacos som senast förlorade mot Malmö FF (!) med 2-0 och som i ligan har förlorat 2 av de 3 senaste matcherna.. (3 av de 4 senaste med Malmö inräknat)

Juventus är helt enkelt väldigt starka i år, och man har en Tevez som är i sitt livs form. Med 6 gjorda mål på 7 matcher och mål senast mot Malmö FF så ser jag inte att det är någon annan än Tevez idag som kommer göra det för Juventus.

Han möter idag en backlinje i form av en norrman till vänster som visserligen har gjort det OK för Olympiacos i år men som inte håller i längden, 2 mittbackar i form av en avdankad Abidal och en Botia som inte gör ett så stort intryck som krävs för att hålla upp denna backlinje. Man väljer även att spela en relativt orutinerad högerback i form av Masuaku.

Med detta i åtanke tycker jag att 2,37 på Tevez to score anytime är väldigt generöst och spelas därför rätt hårt till 7/10 units.

Lycka till ikväll!

// C

CalleL - 22 Oktober, 2014, 20:38

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!