Speltips

Speltips Denver Broncos - San Diego Chargers

Sport: Amfotboll Spelstopp: 2014-10-24 02:30 Spela här

Speltips Denver Broncos - San Diego Chargers
Land: USA Liga: NFL
Odds: 1.86 Speltips: Thomas u5.5 rec
2014-10-24 02:30 Denver Broncos - San Diego Chargers Thomas u5.5 rec 1.86 ChristianB

Då var det torsdag och dags för stormatchen mellan Denver Broncos och San Diego Chargers! Vi hade lite otur med vårt senaste spel på Houston Texans, som såg riktigt bra ut fram till de sista minuterna av den första halvleken då de individuella misstagen kom gång på gång på gång, vilket tillät Steelers att göra tre TDs på 72 sekunder. När man fortsätter med misstagen i andra halvlek så blir det svårt att vinna fotbollsmatcher. Man förlorade trots detta bara med en TD och hade chans till en onside kick i slutet av matchen. Vi förlorade dock vårt spel, men 10 av de 12 senaste rekarna har suttit och det är inte allt för illa!

I natt blir det ett specialspel, då linan, som väntat, hoppade från -6,5 till -8,5 för Denver Broncos som jag tror tar hem denna match. Jag känner dock inte att jag vill lämna så pass många poäng i gåva till motståndarna, utan hittar istället ett spel på en spelarspecialare.

Denver Broncos tight end Julius Thomas tror jag i denna match hålls till UNDER 5,5 receptions. Julius har endast tagit emot över fem passar i två av årets sex matcher, varav den ena var i säsongens första match då Julius hade en riktig monsterkväll med sju mottagningar för 107 yards och tre TDs. Sedan dess har Receivern Demaryius Thomas blivit kvitt en skada som störde honom och han har tagit över som den primära receivern i laget och är den som ser flest antal passningar komma hans väg. Man har även fått tillbaka Wes Welker från avstängning, och han tar bort en del av Julius korta passningar. På djupet och längs kanterna har man, förutom Demaryius, även vasse Emanuel Sanders som ser en hel del bollar komma hans väg, vilket ytterligare tar bort targets från Julius. Julius främsta användningsområde är i red zone, där hans storlek är en stor faktor mot de mindre försvararna. Han får därför ofta se så kallade ”double teams”, alltså att han får på sig två försvarare för att se till att han inte ska få ta emot bollen och istället tvinga QB Payton Manning att kasta någon annanstans.

Manning har alltså en hel del vapen att jobba med och han brukar sprida ut sina passar mycket. Han har nu dessutom running backen Ronnie Hillman som får ett par receptions varje match. San Diego är ligans tredje bästa lag mot passningsspel, vilket förutom att det försvårar för Julius att ta emot passar, också gör att Denver blir mer benägna att springa med bollen i matchen. Har man dessutom en ledning så kommer man att börja springa ännu mer. San Diego är också topp tre i ligan i försvar mot just tight ends och bara en gång under årets sju matcher har man låtit en tight end ta emot över fem passningar. Det var i vinsten mot Jacksonville när man tvingade motståndarna att passa mer. Man har också bara tillåtit motståndarna TE att göra en enda touchdown under hela säsongen, det område där alltså Julius är som viktigast och får se flest bollar.

Som jag sa tidigare så har Manning en hel del vapen att sprida ut bollarna bland och i de senaste matcherna så snittar Julius på sex targets per match. Fortsätter det på samma spår i natt så måste han alltså fånga samtliga bollar som kommer hans väg. Jag tror att Denver sprider ut bollarna ikväll och jag tror att Chargers håller Julius under 5.5 receptions. Det spelar till 1.86 gånger pengarna på bet365 . Spelet hittar ni under ”Poängspecialare” – ”Spelare – antal receptions”.

ChristianB - 23 Oktober, 2014, 14:22

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
niklasstoor - 2014-10-23 17:04:15

Texans-Steelers var riktigt sjuk. Tecans hade så sjukt många chanser att komma tillbaka men fortsatte sina misstag med penalties och drops. Ryggar denna, tror de satsar på att stänga ner JT.

ChristianB - 2014-10-23 14:27:10

Jag ska också tillägga att Julius i båda regular season-matcherna mot Chargers förra året hölls till under 5.5 receptions, medan han i slutspelsmatchen hade sex mottagningar efter att ha tagit emot två passningar under matchens sista drive.