Speltips

Speltips Brisbane - Sydney

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-10-24 11:00 Spela här

Speltips Brisbane - Sydney
Land: Australien Liga: A-League
Odds: 2.00 Speltips: 1
2014-10-24 11:00 Brisbane - Sydney 1 2.00 master

Då var vi åter tillbaka till Aussie efter en hel vecka. Mina 4/5 rekar i Aussie här har suttit. Förhoppnings bibehåller vi liknande form inför denna omgång.

Mycket intressant omgång med Brisbane och Sydney som först ut på fredagen. Brisbane med två raka förluster, värt att notera är att bägge gånger har tippat emot Brisbane och spelet suttit. Sydney å andra sidan med en vinst och ett oavgjort resultat. Båda matcherna på sin hemmaborg, där man är oerhört starka. Klart sämre på bortaplan dock, vilket blir denna gång.

Jag har inte trott på ett särskilt bra Brisbane denna säsong i o m förlusten av Berisha, men man har spelat bra. Tuff start med två bra motståndare vilket har resulterat i uddamålsförluster. Nu har man en aning lättare uppgift då man tar emot ett bra Sydney, dock är det mycket som talar för hemmalaget.

Brisbane har ett väldigt bra inbördes mot Sydney.
Brisbane har inte förlorat på fyra senaste tävlingsmatcher mot Sydney.
Brisbane har 9(!) raka hemmasegrar mot Sydney.

När det gäller skadeläget ser det bra ut för Brisbane. Ingen ny på skadelistan, samtidigt som ynglingen Borrello återvänder från landslagsuppdrag. MCkay är dock avstängd ytterligare en match.

Sydney har två nya avbräck inför matchen varav ett är ett stort sådant då backen Petkovic missar matchen. Triantis skadade sig senast och är borta från spel i en vecka.

Sydney hade en tuff match mot Adelaide i cupen tidigare i veckan. 1-1 efter 90 vilket resulterade till att man fick spela 120(!) minuter. Matchen spelades så sent som i tisdags, och fastän man vilade ett par spelare fick många ordinarie spelare bra med speltid vilket kan ha satt sina spår.

Det är alltså mycket som talar för en hemmaseger, och jag tycker att det är dags för Brisbane att börja plocka poäng, för dem är tillräckligt bra för att slåss där uppe i år igen. Ett beskedligt och trött motstånd med dåligt bortaspel är en bra början på det hela.

Spel: Brisbane Roar @ 2.00 10/10 Units

Lycka till vid rygg och rygga som vanligt på egen risk!

Mvh Morgongodis :)

master - 23 Oktober, 2014, 15:10

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Winger - 2014-10-24 01:41:05

10/10 units, du maxspelar alltså Brisbane för att de har bra inbördes statistik och för att Sydney lirade i tisdags? master is back...

Nixinhas - 2014-10-24 00:18:53

Hokuspokus: om du menar spelaspel så är det jag som rekar där :-)

Hokospokos - 2014-10-23 23:57:00

Du rekar även på ett annat forum?