Speltips Young Boys - Napoli

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2014-10-23 19:00
Land: Schweiz
Liga: Europa League
Odds: 1.95
Speltips: 2
Spela på Speltips Young Boys - Napoli
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på 2
City valde senast att tappa en trygg 0-2 ledning emot CSKA Moskva till 2-2 istället för att punktera matchen då det fanns bud på både 0-3 och 0-4 innan ett slumpartat anfall och en felbedömd straff satte stopp för mina 5000 kr att växa sig större. Jag ångrar inte betten trots förlusten eftersom det var en bra bett. Man ska inte stirra sig blind på enskilda resultat, utan bara sträva efter vad som är värde och ta dem rätta besluten i sin betting. Tyvärr gick min första Rek här i krasch, men shit happens.

Nog om det, idag kör jag in ännu en stor bet, och idag handlar det om Young Boys - Napoli, där oddssättarna bjuder oss på ett 1.95x pengarna vid Napoli vinst.

Young Boys har 4 raka förluster och möter idag antagligen de absolut bästa motståndarna dem kommer få möta i år. Ett Napoli som kommer med 3 raka segrar och en oavgjord på San Siro borta emot Inter senast.

Dem kunde fått möta ett sämre lag att bygga självförtroende emot och bryta den negativa trenden om vi säger så. Jag tror Young Boys kommer vilja bjuda upp till match idag då dem inte vill sitta på 5 raka förluster, och möter man ett lag som är så pass mycket bättre på varenda position och försöker spela sitt spel så kommer man blotta sig bakåt. Napoli vill givetvis bli klara för avancemang i Europa League så fort som möjligt så dem kan fokusera på italienska ligan och jag tror inte dem håller igen idag. Benitez kommer gå för 3poäng, och med 1.95 i odds med den klasskillnad som råder mellan lagen? Givet värde att betta!

Truppen till Bern:
Rafael, Andujar, Contini, Maggio, Mesto, Albiol, Henrique, Koulibaly, Ghoulam, David Lopez, Inler, Jorginho, De Guzman, Callejon, Insigne, Hamsik, Mertens, Michu, Duvan, Higuain.

Spela på Young Boys - Napoli hos Betsafe
PlusEVbet - 23 Oktober 2014 - 18:32
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: