Speltips

Speltips Varese - Bari

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-10-25 15:00 Spela här

Speltips Varese - Bari
Land: Italien Liga: Serie B
Odds: 2,40 Speltips: 2
2014-10-25 15:00 Varese - Bari 2 2,40 Haze

Varese - Bari 2 2,40 x 3/5 units

Vindarna blåser åt rätt håll för Bari. Man kommer stärkta efter två imponerande vinster mot toppkandidaterna Avellino 4-3 hemma och Catania 2-3 borta. Endast 1 förlust på de 6 senaste och klubben är fast beslutna att fortsätta trenden. Bari är en klubb som ofta tar sig en tur upp i Seria A och detta kan bli året då de går upp igen.

Baris tränare Sciaudone.

Jag sa att det bara var en fråga om tid innan spelet skulle sitta. Efter två raka segrar mot två tuffa lag som Catania och Avellino längtar vi redan till nästa match.

Han pratar vidare om "två säsonger". En som slutar i december och en som pågår mellan januari-maj. Kort och gott så menar han att man måste producera poäng på löpande band för att ha chansen att gå upp när den andra delen av säsongen går in i sitt skedde.

- Vi måste fortsatta på samma sätt nu så att vi tar vara på den entusiasm som omger klubben. Ett steg i taget, för att gradvis bygga upp en väg att vandra på, för att i slutändan nå det mål vi alla vill ha. Mot Varese måste vi spela med vår vanliga beslutsamhet och koncentration.

Läget i truppen för Varese är okej. Hos Bari ser jag inte avbräck.

Spelet bygger på klasskillnad. Bari är det bättre laget och satsar på 3 poäng här.

Varese åkte på en 3-0 förlust mot erkänt starka Bologna senast. Inget att skämmas över. Tveksamma resultat innan den, man blandar och ger för mycket. Oftast med en negativ utgång.

Tabell:

4. AS Bari 15 p

19. Varese 8 p

Serie B består av 22 lag. Bari har 3 poäng upp till förstaplatsen samtidigt som Varese ligger på nedflyttningskval med 2 poäng ner till sistaplatsen.

Bari mot den 3:e raka på lördag är målet och därmed spelas den raka till 2,40.

Haze - 23 Oktober, 2014, 23:55

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!