Speltips

Speltips Sunderland-Arsenal

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-10-25 16:00 Spela här

Speltips Sunderland-Arsenal
Land: England Liga: PL
Odds: 1,83 Speltips: BLGM
2014-10-25 16:00 Sunderland-Arsenal BLGM 1,83 Chamakh

Längesen jag skrev ett speltips här men nu kommer ett litet tips för helgen. I matchen Sunderland-Arsenal båda lagen att göra mål till oddset 1.83 känns mycket spelbart.

Sunderland åkte senast på en 8-0 förlust borta mot Southampton. När man som lag åker på en sådan tung förlust då vet man inte vad man kan vänta sig i nästa match. Jag tror dock att den förlusten bara bidrar till extremt mycket tändvätska och nu har man all chans att ta revansch på hemmaplan mot Arsenal. Man återbetalade publiken kostnaderna för matchbiljetterna mot Southampton och en extra belöning är såklart att prestera mot Arsenal.

Mitt Arsenal brukar göra mål men har numer en tendens att även släppa in mål. Med skador på viktiga spelare (som vanligt) så kan det bli svårt att riktigt hitta en stabilitet i laget. Koscielny är fortfarande borta och det mest troliga är att en slö och omotiverad Mertesacker lirar som mittback ihop med "oduglige" Monreal eller att Chambers går in centralt och Bellerin tar högerbacken. Prosit är tillbaka i målet.

BLGM känns ganska bra på förhand. Detta blir en kamp där Sunderland är extra taggade sedan sist och Arsenal med skador och halvtaskig form troligtvis kommer både göra mål och släppa in mål.

Chamakh - 24 Oktober, 2014, 14:14

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!