Speltips

Speltips Melbourne Victory - Melbourne City

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-10-25 11:00 Spela här

Speltips Melbourne Victory - Melbourne City
Land: Australien Liga: A-League
Odds: 2.05 Speltips: Över 2.5 mål och ja
2014-10-25 11:00 Melbourne Victory - Melbourne City Över 2.5 mål och ja 2.05 master

Rejäl miss på Brisbane. Inte ens nära med tanke på hur urusla Brisbane var i matchen mot Sydney. Besviken både på mig själv och Brisbane, men man ska aldrig ge upp så det är bara att ta nya tag. 4/6 är nu årets facit i Aussie.

Derbydags! Melbourne-lagen ställs mot varandra i vad som kan bli en mycket intressant drabbning.

Victory har inlett på ett bra sätt, med en klar seger med 4-1 i premiären till att följa upp med ett oavgjort resultat borta mot starka Adelaide. Har ännu starkare offensiv denna säsong då Berisha har anlänt till klubben. Ligans bästa anfallare(?). Hursomhelst, det är ett ännu vassare lag i år och som vanligt är man otroligt hemmastarkt. Defensiven är dock ett frågetecken då det kan ske enkla misstag med jämna mellanrum. Till denna match saknas både Ansell och Geria, vilket försvagar defensiven en aning.

City har inlett säsongen med två raka kryss, där båda matcherna slutat med 1-1. Dominerade stora delar av hemmamatchen mot Jets, men fick bara en poäng. I premiären stod man upp bra borta mot hemmastarka Sydney och lyckades åka hem med en poäng i bagaget. Ett bra lag med flera duktiga spelare. Bl.a David Villa, som får några matcher till i laget innan man blir av med honom. Har annars bra lirare i bland andra Duff och Mooy. Spännande lag med andra ord!

Jag tror på en spännande match som kommer att bölja fram och tillbaka. Offensiven i båda lagen är oerhört intressant och bra, vilket kommer att sätta backlinjen i båda lagen på väldigt stora prov. City har släppt in mål i båda sina matcher, frågan är om dom kommer lyckas hålla samma siffror när ett så pass bra offensivt lag ställs mot dem? Och Victory med två defensiva avbräck och även dem med två insläppta mål på två spelade matcher, tror jag inte kommer att få det så lätt mot Citys offensiva pjäser.

Mitt huvudspel: Över 2.5 mål och BLGM @ 2.05 - bet365 - 8/10
Över 2.5 mål och BLGM kan också spelas, men det finns till betydligt lägre odds.

Övriga spel:
Över 1.5 mål i HT @ 2.62 6/10
Över 10.5 hörnor @ 1.85 7/10
Över 5 hörnor i HT @ 1.90 - 6/10
Målgörare: Finkler Guilherme @ 5.00 - 3/10

Stort lycka till vid rygg och som vanligt ryggar ni på egen risk!

EDITERAD 2014-10-24 16.18:10

master - 24 Oktober, 2014, 16:18

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!