Speltips

Speltips Mullsjö AIS v Storvreta IBK

Sport: Innebandy Spelstopp: 2014-10-25 16:00 Spela här

Speltips Mullsjö AIS v Storvreta IBK
Land: Sverige Liga: Superligan
Odds: 2,77 Speltips: 1
2014-10-25 16:00 Mullsjö AIS v Storvreta IBK 1 2,77 IB.

Har velat fram och tillbaka om den här matchen och har nu bestämt mig för att spela 3 enheter på hemmalaget Mullsjö till 2,77 i dagens mittenmöte mot Storvreta.

- Mullsjö har fortfarande Gillek avstängd. Mullsjö har sen dess haft tre raka förluster. Inga imponerande ord kanske så här i början av texten men Mullsjö är bra på hemmaplan. Man har andra som kan kliva fram istället för Gillek även om det är ett avbräck. I de senaste matcherna har man haft bra anfall som resulterat i mål men då är det defensiven som klickat. Defensiven hos Mullsjö är ett av deras starkaste vapen så den bör kunna förbättras idag.

- En placering framför hittar vi Storvreta som har gjort en dålig inledning sett till materialet man besitter. Mika Kohonen gör comeback idag, långt ifrån sin toppform. Bidrar mest med rutin idag och kommer troligen gå in i en andrafemma tillsammans med Hyvärinen och Olsson.

- På frånvarolistan hittar vi den stabila backen Berggren som är skadad. Andersson och Drews skriver högskoleprov och missar därmed matchen. Detta ger en väldigt klen backuppsättning och en ännu klenare tredjefemma.

- Storvretas största vapen är ju en fungerande förstafemma men Rudd och Stenberg framförallt. Ligger 2:a respektive 3:a i den totala poängligan.

- Ni kanske minns den sjukt jämna semifinalserien i våras mellan dessa två lag. Mullsjö plockade två hemmasegrar innan Storvreta kunde vinna den tredje till slut. Så Mullsjö har bevisat att man är ett stabilt lag i hemmaborgen.

- Storvreta ska vara knappa favoriter, det kan jag hålla med om. Men att få så höga decimaler på Mullsjö anser jag som en värde. Skulle hellre se det ner mot 2,20. Det kommer bli jämnt och vi får hoppas att det faller över till vår fördel.

IB. - 25 Oktober, 2014, 10:29

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!