Speltips

Speltips Adelaide United - Perth Glory

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-10-26 07:00 Spela här

Speltips Adelaide United - Perth Glory
Land: Australien Liga: A-League
Odds: 1.90 Speltips: 1
2014-10-26 07:00 Adelaide United - Perth Glory 1 1.90 master

Snabb återhämtning efter missen i Brisbane. Spelet i Melbourne-derbyt satt efter bara 25 minuter och det tackar vi för. 5/7 hittills.

Två matcher den tidiga söndagen, Wellington-Jets är en riktigt oviss match där jag inte hittar något spelvärt, alltså blir det bara spel i den andra matchen som är mellan Adelaide och Perth Glory.

Två väldigt intressanta lag som börjat säsongen på ett imponerande sätt. Jag ser båda lagen i toppen när säsongen summeras. Glory har två raka segrar, men det har blivit uddamålssegrar mot mediokra Wellington och underpresterande Brisbane. Imponerande, men ändå inte satts tillräckligt på prov. Tror att Glory är betydligt vassare på hemmaplan likt föregående säsonger.

Adelaide öppnade med en seger borta mot Brisbane där man var det klart bättre laget. Följde upp med ett oavgjort resultat hemma mot starka Victory vilket får ses som imponerande. Släppte in kvitteringsmålet på tilläggstid. Var det något bättre laget under hela matchen.

Adelaide känns verkligen som en konkurrent för 1:a platsen enligt mig själv, och på hemmaplan ska man alltid ha väldigt god chans oavsett motstånd. Senast man förlorade en tävlingsmatch på hemmaplan var för knappt ett år sedan, då mot topplaget Brisbane som körde över all motstånd den tiden.

Det är två lag som inte har några större avbräck vilket betyder att lagen kan ställa upp med bästa möjliga lag. Adelaide spelade i cupen i tisdags, men har haft tillräckligt med vilodagar för att återhämta sig på ett bra sätt. Vilade dessutom vissa spelare. Perth Glory å andra sidan har en stundande cupmatch mot Melbourne Victory om några dagar, det finns en risk att man har den matchen i tankarna..

Jag tror på en underhållande match där Adelaide drar det längsta strået då man är det något vassare laget och har fördel av hemmaplan.

Huvuddraget: Adelaide @ 1.90 - 8/10

Övriga spel
Över 10 hörnor @ 1.875 - 5/10
Adelaide -1.5 @ 3.20 - 3/10
Målskytt: Sergio Olivare Cirio(Adelaide) @ 4.33 - 1/10

Lycka till vid rygg och rygga som vanligt på egen risk!

master - 25 Oktober, 2014, 13:18

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Belminkaric - 2014-10-26 02:41:14

Rygg shaqs