Speltips

Speltips Elfsborg - DIF

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-10-26 17:30 Spela här

Speltips Elfsborg - DIF
Land: Sverige Liga: Allsvenskan
Odds: 1.80 Speltips: Elsborg -1
2014-10-26 17:30 Elfsborg - DIF Elsborg -1 1.80 Polsater

Elfsborg -1 spelas mot Djurgården.

Seriens bästa hemmalag:

14 10 3 1 23-7 16 33

mot ett av de bättre bortalagen:

14 5 5 4 25-16 9 20.

Men jag tror på en rätt klar hemmaseger. Elfsborg ligger för tillfället trea i tabellen och måste förmodligen gå rent för att ta en av platserna som garanterar Europaspel. Djurgården har inget att spela för och en seger här gör en sak: man hjälper värsta rivalen AIK. Tror inte det spelar roll, men det är nog inget som ger extra motivation precis.

Skadeläget i Elfsborg är okej. Beckmann avstängd (bra tycker jag, då alternativen är bättre) och Jon Jönsson fortsatt skadad, liksom Henning Hauger. Blir möjligen lite sårbara på mittfältet utan norrbaggen, men jag tror inte det spelar så stor roll här. Hade visserlige lite tur som besegrade MFF senast, men vilken boost det verkar ha gett det här laget och den här klubben. Spelar nu också för Klas Ingesson, som inte kommer fortsätta efter den här säsongen.

Djurgården har tre raka förluster och lyckades till min förtret inte ens göra mål hemma mot ÖSK. Såg svaga ut och har som bekant inget att spela för. Är i grunden ett snäpp sämre än Elfsborg och när motivationen dessutom är på boråsarnas sida, då har jag inga problem att välja sida. Har iofs en full trupp att tillgå, men inte omöjligt att Pelle Olsson experimenterar något, likt i måndags då Philip Hellqvist fick starta på topp. Blickarna kan riktas mot nästa säsong.

Statistiskt har Elfsborg sex raka hemmasegrar mot Djurgården i Allsvenskan. I år har fem av segrarna hemma varit med mer än ett mål. Djurgårdens förlust i måndags var visserliegen den första i år med mer än ett mål och laget har varit svårslagna. Men laget har sett oerhört uddlösa ut och haft problem med målskyttet. På konstgräset i Borås tror jag ett helmotiverat Elfsborg till slut tar hem det här.

@nokkan21

Polsater - 25 Oktober, 2014, 19:59

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
silver- - 2014-10-26 10:00:33

Bra rek ryggar!