Speltips: Columbus-Phiadelphia

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2014-10-26 21:00
Land: USA
Liga: MLS
Odds: 1.65
Tips: 1
Ja, hörni. Det gick ju inte så dåligt igår heller. 2-1 till West Ham och grattis till alla som ryggade min rek och förhoppningsvis även mina tankar om West Hams möjligheter att skrälla. Nu nya tankar och för en gångs skull inte i England eftersom andra så vettigt redan täckt dagens matcher.

Det börjar dra ihop sig i MLS där borta på andra sidan atlanten nu. En liga som det paradoxalt nog skrivs mindre om i takt med att den blivit mer och mer etablerad, seriös och lik det vi är vana vid. Istället har fenomen som Indiska Super League och fotbollen i Australien tagit över skriverierna. Anledningen är givetvis enkel och vi som vet hur media fungerar rycker inte speciellt mycket på ögonbrynen även om det just är, ja. paradoxalt.

En oerhört viktig match spelas under söndagskvällen då Columbus har chansen att komma tre vid seger, en plats som skulle innebära att man blir direktkvalificerade för kvartsfinalspel. Me det sagt ligger man nu på fjärdeplats som innebär åttondelsfinal och man kan halka ner till femteplats som också det innebär att man går in redan i åttondelarna men med tuffare lottning. Allt står alltså på spel för ligans formstarkaste hemmalag och man möter ett Philadelphia som inte har några chanser att klara slutspel och som redan gått på semester och som dessutom är oerhört formsvagt på bortaplan.

Columbus har som sagt oerhört god form, man har varit omutbara på sistone och har nu fem hemmasegrar i rad efter följande rad:

2-0
1-0
3-0
3-0
4-1

Gästande Philadelphia har bara en seger på sina sex senaste bortamatcher och har oerhört svårt med målskyttet när man lämnar sin hemmaarena.

Columbus har aldrig förlorat hemma mot Philadelphia någonsin och man har oerhört stort moraliskt övertag då man bara för några veckor sedan låg under med 2-0 borta mot Phillie med kvarten kvar och gjorde de tre snabbaste målen i MLS-historien och vann med 3-2, någonting som givetvis sitter färskt på alla spelares näthinnor i de båda lagen. Columbus har förövrigt tre raka inbördes segrar mot Philadelphia och har 6 segrar och en oavgjord på de 8 senaste mötena både hemma och borta.

Inga skador eller avstängningar finns att rapportera om. Extremt stor hemmaplansfördel för Columbus som dessutom har ALLT att spela för medans gästerna redan gått på semester. Det här ska helt enkelt bli en promenadseger.

Vissa bolag erbjuder redan så lite som 1.50 men bet365 ligger på 1.60 och William Hill ger oss 1.65x för ettan. Klart godkänt!

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid
  Columbus-Phiadelphia
Spela på Speltips Columbus-Phiadelphia
RalleArvid - 26 Oktober 2014 - 09:14
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
16:00  Kohlschreiber - Isner
Tennis - ATP Wien - Kohlschreiber
2.65
16:00  Pouille - Ofner
Tennis - ATP Wien - Ofn hcp +4,5 games
1.79
19:00  Malmö FF - AIK
Fotboll - Allsvenskan - X2
1.83
19:00  Kalmar FF - J-Södra
Fotboll - Allsvenskan - BLGM
1.80
20:00  Real Sociedad - Espanyol
Fotboll - La Liga - 1
1.87
18:00  Sousa - Del Potro
Tennis - ATP Basel - Sousa
4.90
21:05  Tottenham - West Ham
Fotboll - Carabao Cup - 2 asian hcp 0
5.25

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming