Dagen erbjuder många fina matcher runt om i Europa, själv ska jag först se Hammarby snickra ihop avancemang till allsvensk spel 2015.

Har lite bråttom så detta får bli en kort motivering. Ett odds som jag inte kan låta bli att röra, dock som sjunkit något.

SPEL: Ö2.5 mellan Manchester United - Chelsea till 1.89.

Fjolårets möte slutade 3-1 till Chelsea på Stamford Bridge. Finns alldeles för många briljanta spelare i dessa två lag för att matchen ska gå under, enligt mig.

Tabell:
1. Chelsea 8 7 1 0 +15 22p
8. Man U. 8 3 3 2 +3 12p

Man United kommer senast från 2-2 mot WBA borta.

Chelsea kommer senast från 6-0 i CL mot Maribor. Chelsea har spelat över i 4/6 senaste matcher och offensiven ser mycket bra ut. Dels Diego Costa men andra spelare har också stigit fram, så som Ivanovic. Vilken spelare! Hazard har även han spelat mycket bra. Även Fabregas som är uppe på 7 assists.

Chelsea har vunnit 8 av 9 senaste matcherna i Premier League, man har också gjort minst 2 mål i dessa 8 av 9 matcher.

United kämpar sig uppåt i tabellen, offensiven har börjat fungera bättre men det brister än bakåt. På de 4 senaste matcher har man släppt in 8 mål bakåt. En siffra som helt klart måste bättras om man vill nå topplatserna.

Att man har problem med försvaret är nog de flesta medvetna om och det har inte alls sett bra ut. Syntes borta mot West Bromwich förra helgen, där många prickade in målspel på hemmalaget.

Om United inte parkerar bussen från start, vilket man med största sannolikhet inte kommer att göra, så ska Chelsea kunna göra minst två mål.

-------

Läget i lagen:

Chelsea:
- Saknar Azpilicueta som är avstängd. Filipe Luis kommer därför troligtvis göra sin första Premier League-start som vänsterback.
- Diego Costa fullbordade en träning på söndagen och är med i truppen till Old Trafford. Kanske att en bänkplats blir hans start.
- Enligt rapporter ska Schurrle och Ramires åter vara fit.

Manchester United:
- Falcao ska ha blivit bättre från fredagens skada och är med i truppen. Om Colombianen får speltid är dock osäkert.
- Evans, Lingard o Valencia saknas.
- Di Maria och Herrera ska ha blivit tillräckligt fit för att vara med i truppen.

Tror på en fartfylld match där underhållningen kommer vara på hög nivå. Hinner tyvärr inte mer än så.

SPEL: Över 2.5 mål mellan Manchester United - Chelsea, spelas till 1.89 med 1.5/5 units.

www.spreadsheet.se/akberg

Twitter@akholmberg

Ha en bra söndag!

This is the stats tab
This is the post tip