Tjena!

Har tagit ett litet uppehåll med mina rekar men nu är det dags igen! Hockeystick brukar ju leverera det mesta och bästa inom hockey men kände att jag måste reka denna match!

Anaheim som leder NHL med 7 vinster av 8 matcher. Man har 7 raka vinster och man har även gått rent hemma. Nu väntar San jose hemma vilket borde vara en svår match menSan jose har börjat säsongen lite blandat.. Man ligger på en 16.e plats och då har man ändå seplat 9 matcher vilket är 2 matcher mer än de flesta som ligger under dem i tabellen!

San jose som även spelade inatt spelar alltså b2b. San jose spelade hemma mot Buffalo Sabres som man FÖRLORADE mot med 1-2. Man vann skotten med 30-15 men kunde inte göra mål. Nu såg jag inte hela matchen men såg en del och det jag hann se var att det var en seg match som inte hade så bra tempo. Trött insats av San Jose som stod i 1.45 då.

Anaheim som som vann sin senaste match mot Columbus på hemmaplan med 4-1 bör även kunna slå ett svagt presterande San Jose. Jag har läst inne på Anaheims hemsida att Fredrik Andersen troligtvis som stå inatt och San jose troligtvis kommer ställa Antti Niemi i kassen eftersom Stalock stod inatt.
Två stycken förstärkningar för båda lagen.

Jag tror att matchen kommer handla om mycket kamp och kan ha tendens till att bli lite målsnål. Anaheim som fått lite mer vila borde vara fräschare även om vi är tidigt inne på säsongen så ska spelarna inte vara slitna men att spela b2b tar ändå lite på krafterna. Ett superhett Anaheim som kommer med självförtroendet på topp möter San jose som kommer med självförtroendet neråt botten efter den tuffa förlusten mot Buffalo kommer få det jobbigt inatt.

Jag tror att Getzlaf i form med Corey Perry kommer sänka San Jose inatt.

I matchen mot Buffalo saknades Jason Demers och Tye Mcginn för San Jose.

Jag tycker att 2.05 på Anaheim rak är alldeles för bra! Nu snackar vi NHL och där kan allting hända men 2.05 tycker jag iallafall är mycket spelvärt så som lagen inlett säsongen.

Jag går in med 7/10 Units på Anaheim rak till 2.05
Anaheim ML ger 1.63 för dem som vill spela lite ``säkrare´´

Lycka till och ha en bra dag

EDITERAD 2014-10-27 02.51:35

EDITERAD 2014-10-27 02.51:54

This is the stats tab
This is the post tip