Speltips

Speltips Chicago Blackhawks - Ottawa Senators

Sport: Ishockey Spelstopp: 2014-10-27 01:00 Spela här

Speltips Chicago Blackhawks - Ottawa Senators
Land: USA Liga: NHL
Odds: 2.13 Speltips: Ö 5.5 mål
2014-10-27 01:00 Chicago Blackhawks - Ottawa Senators Ö 5.5 mål 2.13 hockeystick

Pittsburgh lyckades neutralisera Predators igår och vann rättvist med stabila 3-0. Crosby gav bortalaget en tidig ledning och efter det kontrollerade man matchen. Även fast Predators hade några ramträffar var det en fullt rättvis seger för bortalaget. Det innebär att tredje raka reken sitter till 1.869. Gott!

Chicago Blackhawks - Ottawa Senators

Goalies: Darling (probable) vs Anderson (confirmed)

B2B Chicago som kommer från en förlust mot rivalen St Louis Blues igår och får ladda om inför ett möte inne i United Center. Gårdagens match var en jämn batalj och man krigade på bra. Blues lite mer effektiva då man tog vara på slarv i egen zon i slutet av andra perioden. Efter videogranskning visade sig att pucken var över linjen och när man ca 30 sekunder senare kunde göra 3-1 precis innan slutet av period 2 hade man ett tungt grepp. Sett till spelet var det en jämn match och Hawks största problem är att man inte riktigt fått 5 mot 5 spelet att klicka.

Ottawa är även de B2B efter förlust mot Devils efter OT igår. Jag tryckte ner de som slagpåsar inför säsongen, men man har motbevisat mig och inlett denna säsong på ett starkt sätt. Jag tror fortfarande man kommer få det tufft över 82 matcher, men man har ett record på fina 4-1-1 efter 7 matcher spelade och är just nu i bra slag.

I mitt huvud borde båda lagen vara lite sega i skallen efter två ruskigt jämna matcher och båda lagen besitter farliga snipers. Tror och hoppas det kan bildas lite turnovers och såkallat ”hawaii” spel i natt då speciellt Hawks jagar ett sätt att hitta formen i spel 5 mot 5.

Vi har dessutom en trolig debutant på NHL nivå i Hawks bur. Scott Darling är en duktig målvakt på 25 år som gjort det väldigt bra i AHL. Förra året spelade han 26 matcher där och hade en GAA på 2.00. Ruskigt bra, men jag vet själv hur det är att kliva in i en högre nivå. Det är lätt att man gör de ”enkla” sakerna svåra och jag tror Sens kommer testa debutanten ordentligt i natt. Känslan säger att de kommer testa många skott från alla dess vinklar och vi kan nog få nått enkelt mål från Sens sida pga detta.

Historia

Dessa lag brukar inte möta varandra speciellt ofta, men förra säsongens möte gav oss verkligen något att bita i. Båda matcherna gick över 5.5 mål och med marginal (6-5, 5-3) där båda lagen vann på hemmais.

Hawks borde trycka ner gasen och vara laget som för matchen, men Sens har visat sig vara farliga. Oddset på Hawks ML är lite lågt och jag antar att man kommer sätta linan på Hawks team goals på Ö/U 3.5. Senators försvar tycker jag inte håller någon vidare klass och även fast man snackar om Erik Karlsson hit och dit så besitter han är dålig förmåga att försvara sig. Offensivt, ja vilket är bra för vårt spel då han tillför ett farligt powerplayspel med sitt enorma skott och träffsäkerhet, men Hawks kommer nog kunna hitta luckor bakom Anderson i natt.

I mitt huvud känns detta som en typisk 4-2 match till Hawks och jag kommer ge mig på överspelet i matchen då jag ser det vara över 50% chans att vi får det. Väljer detta utfall debutanten Scott Darling får en tuff afton, annars kan nog Hawks Ö 3.5 mål också vara nått. Bolagen satt oddset på Ö 5.5 mål på runt 2.10-2.13 vilket jag tar.

Skador

Chicago: D.Carcillo, C.Crawford
Ottawa: M.Method

Nattens spel blir alltså:

Chicago Blackhawks - Ottawa Senetors Ö 5.5 mål @ 2.13 med 3/6 units hos Pinnacle Sports

För fler spel
Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

hockeystick - 26 Oktober, 2014, 14:57

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Freeway - 2014-10-26 17:40:45

jets-colorado e dagens ursäka, men lika bra spel för det

Freeway - 2014-10-26 17:34:36

sitter själv med sammalir, tycker dethar riktig potensial , lirar även nucks -jets ö5.5 då den linan bör gå in med

King37 - 2014-10-26 15:13:16

Hej! Fina hockeylir ni ger. Vad tror ni om Chicago 1 och La Kings 1?