Speltips

Speltips Allsvensk dubbel

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-10-27 19:30 Spela här

Speltips Allsvensk dubbel
Land: Sverige Liga: Allsvenskan
Odds: 1.73 Speltips: Dubbel
2014-10-27 19:30 Allsvensk dubbel Dubbel 1.73 Polsater

Dags för en sällsynthet igen, nämligen en dubbel:
MFF ö2,5 mål (1.44) och u4 mål asian (insatsen tillbaka på 4 mål, odds 1.20) i Mjällby - Kalmar FF.

Ingen novell idag, konstaterar bara följande angående underspelet:
Mycket på spel, tung höstplan, ett Kalmar FF i urusel form som vill gneta sig till en poäng. Det mot ett Mjällby vars form är svag och som spelar med kniven på strupen. Endast 2/28 Mjällbymatcher i år har gått ö4,5, för Kalmar FF är siffran 3/28. 18/28 har gått u3,5 för Kalmar medan 20/28 har gjort det för Mjällby. Tror det blir en tajt och tillknäppt match där ingen vill bjuda på något. Kalmar har gett bort för mkt mål på slutet och lär prioritera försvarsspelet. Nu är visserligen Elm med i truppen igen, men Söderqvist och Ring är out, två offensiva avbräck även om formkurvan för deras del varit på nedåtgående.

När det gäller Malmö FF...

BP är tvärusla. Har gått igenom deras lag många gånger då vi spelat mot pojkarna ett antal gånger. Räcker inte till i allsvenskan i år och gör det rätt lätt för motståndarna då man alltid vill spela boll själva och inte packar ihop det runt eget straffområde. Passar naturligtvis Malmö FF bra. Skåningarna är nu i den ovanliga sitsen att de har två raka torsk. Har nu fått vila sedan onsdagsmatchen och kommer laddade till den här.

Inga avbräck:

Robin Olsen, Zlatan Azinovic

Försvarare: Ricardinho, Pa Konate, Anton Tinnerholm, Erik Johansson, Filip Helander.

Mittfältare/Anfallare: Markus Halsti, Simon Kroon, Simon Thern, Emil Forsberg, Enock Kofi Adu, Magnus Eriksson, Amin Nazari, Isaac Kiese Thelin, Markus Rosenberg, Agon Mehmeti, Pawel Cibicki.

Åge kan visserligen ge någon/några nya chansen då matchen är betydelselös. Men oavsett elva har MFF goda chanser att köra över BP. Bortalaget har släppt in ö2,5 i 8 av de senaste 9 matcherna. Mot ett revanschsuget Malmö som vill ge publiken en fest i årets sista allsvenska hemmamatch...det blir tufft. Lennart Johanssons pokal ska för övrigt lyftas efter matchen och då passar det ju bra om mästarna ramar in det med en sedvanlig frejdig offensiv prestation.

@nokkan21

EDITERAD 2014-10-27 14.15:26

Polsater - 27 Oktober, 2014, 14:15

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
rajji9 - 2014-10-27 15:48:23

Borde inte totalt antal mål/båda lagen gör mål Ö 2.5 och nej till 2.75 vara ett bättre spel? Malmö borde väl kunna hålla nollan?