Speltips

Speltips Dallas Cowboys - Washington Redskins

Sport: Amfotboll Spelstopp: 2014-10-28 01:30 Spela här

Speltips Dallas Cowboys - Washington Redskins
Land: USA Liga: NFL
Odds: 1.86 Speltips: Helu o45.5
2014-10-28 01:30 Dallas Cowboys - Washington Redskins Helu o45.5 1.86 ChristianB

Vilken match det blev mellan Colts och Steelers igår, helt omöjligt att förutse. Colts försvar, som inte hade släppt in en enda poäng på över en och en halv match lät alltså Steelers göra lite som de ville och stoppa upp 51 poäng på tavlan. Trots det hade man chansen att komma tillbaka i slutet av matchen men misstag blev, som de så ofta blir i NFL, dyra, och man fick se sig besegrade. 11 av mina 14 senaste NFL-rekar har dock suttit och det har blivit fina pengar för er som ryggat!
-------------------------------------------------------------------------------

Ikväll, eller i natt snarare, så tar Dallas Cowboys emot Washington Redskins och jag tror att det blir seger för hemmalaget.

Dallas - 6 vinster, 1 förlust
Washington - 2 vinster, 5 förluster

Mitt spel för natten lägger jag dock på en spelarspecialare, där vi måste få se Redskins running back Roy Helu ha över totalt 45.5 yards i matchen via spring- eller passningsspel.
Helu är Washingtons andra running back och används mest vid passningssituationer, 3rd/4th down och när man ligger under. Helu får vara på planen runt 37% av tiden och i de senaste matcherna har vi fått sett honom mer och mer i passningsspelet. Något jag tror att vi kommer att fortsätta att få se i denna match. Washington kommer med största sannolikhet att starta Colt McCoy som sin QB, en spelare som inte startat en NFL-match sedan 2011. McCoy kom dock in i den senaste matchen och gjorde det riktigt bra då han lyckades hjälpa sitt lag till en seger mot Tennessee genom att komplettera 11 av 12 passar. Med McCoy som sin QB istället för skadade förste QBn Robert Griffin III och numer bänkade andra QBn Kirk Cousins så tror jag vi får se aningen mer springspel och korta screenpassningar, vilket alltså skulle gynna vår Roy Helu.

Helu har i fyra av de fem senaste matcherna fått ta emot passningar för minst 40 yards, och skulle han fortsätta på samma spår ikväll så skulle det bli en lätt vinst för vårt vad. Han är ett viktigt vapen för Redskins när det kommer till det korta passningsspelet, men kan även skapa riktigt långa spel och har mottagningar på 33, 36 och 55 yards i bagaget de senaste veckorna. Förhoppningsvis får han chansen att göra samma sak ett par gånger idag då man säkerligen vill ge McCoy en lite lugnare start och jobba mer med korta passningar och springspel. Får bara Helu ett par chanser via marken mott Dallas så tror jag att han kommer att ha framgång. Dallas springförsvar är näst sämst i ligan när det kommer till antal yards per försök och här kan Helu alltså dra nytta av en del luckor. Dallas rankas dessutom i mitten av ligannär det gäller försvar vid 3rd down, där Helu nyttjas mycket.

Helu snittar i år strax under 55 yards per match och jag både hoppas och tror att han håller uppe det snittet idag. Jag spelar Roy Helu över 45.5 yards rushing and receiving till 1.86 gånger pengarna! Spelet hittar ni under ”Poängspecialare” – ”Spelare - Totalt antal rush och receiving yards”.

ChristianB - 27 Oktober, 2014, 13:35

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
ChristianB - 2014-10-27 22:02:35

Jag är inne på att de klarar det, men finns ju alltid risk för en backdoor cover med en så stor spread.

klappklapp - 2014-10-27 14:54:03

Vad tror du om spreaden -9,5 på Cowboys då? Klarar dem att täcka den?