Speltips

Speltips Houston-LA Lakers

Sport: Basket Spelstopp: 2014-10-29 03:30 Spela här

Speltips Houston-LA Lakers
Land: USA Liga: NBA
Odds: 1.90 Speltips: Houston -6.0
2014-10-29 03:30 Houston-LA Lakers Houston -6.0 1.90 NBA

Under natten mot onsdag är det dags! NBA är tillbaka. Premiärnatten bjuder bland annat på Houston Rockets mot Los Angeles Lakers. Här hittar vi genast ett intressant spel. Det är bet365 som erbjuder Houston -6.0 till 1.90 gånger insatsen.

Låt oss börja med att titta på Houston. I fjol vann de 54 av 82 matcher i grundserien vilket resulterade i en fjärdeplats i Western Conference. De har kvar storstjärnorna Dwight Howard och James Harden. Howard (center) och Harden (shooting guard) är av många rankade som nummer ett på respektive position. De har dock tappat backup-centern Ömer Asik, som var viktig när det kom till att avlasta Howard. De har också tappat Chandler Parsons, som var en nyttig spelare i fjol. In kommer bland annat Trevor Ariza och Jason Terry. I fjol pratades det om att Houston kanske skulle kunna hota titelfavoriterna, men de föll i den första slutspelsrundan. Mycket talar för att det slutar ungefär på samma sätt i år. De tar sig vidare till slutspel, men Western Conference är full av bra lag och det blir nog respass i omgång ett i slutspelet även denna gång.

Lakers då? I fjol vann de 27 av 82 matcher. Historiskt uselt för anrika Lakers. Nu är legendaren Kobe Bryant tillbaka från skadeproblem och med honom i god form bör de vinna aningen fler matcher. Sedan i fjol har de dock tappat den spanske storspelaren Pau Gasol, som har gått till Chigaco Bulls. Under försäsongen har dessutom start-pointguarden Steve Nash dragit på sig en skada som gör att hans säsong är över innan den ens hann börja. In kommer i stället Jeremy Lin och Carlos Boozer, bland annat. Det lär inte bli slutspel för Lakers i år heller. Laget är fortsatt väldigt svagt och tunt. Kobe Bryant kommer försöka bära fram laget på egen hand, men han är inte samma spelare längre.

Inför matchen mot Houston dras Lakers med rejäla skadebekymmer. Här är några spelare som saknas:

- Steve Nash
- Nick Young
- Ryan Kelly
- Xavier Henry
- Wayne Ellington

Allt talar för att Dwight Howard kommer dominera fullständigt. Lakers har ingen spelare som kan stoppa honom helt enkelt. bet365 ger alltså 1.90 gånger pengarna på Houston -6.0. Den tar vi. En premiäromgång känns alltid lite lurig, men det här ska inte kunna gå fel. Skillnaden på lagen ska vara minst tio poäng.
4/5 units.

NBA - 27 Oktober, 2014, 22:36

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
NBA - 2014-10-28 22:54:10

BeTisDaShit: Visst, en öppningsmatch är alltid en öppningsmatch. Men jag har svårt att se varför bara Houstons stjärnor skulle vara rostiga. Lakers har egentligen bara två offensiva hot i Lin och Kobe – det kommer inte att hålla. Och faktum kvarstår: Lakers har ingen spelare som kan stoppa Dwight Howard. Och som jag var inne på i reken: Lakers, som är bland de sämsta lagen i West på pappret, har ju dessutom drabbats av ett gäng skador.
Jag hittar ingen pålitlig NBA-expert som tror på Lakers denna gång. Allt kan så klart hända i en öppningsmatch, men detta är ett bra spel.

BeTisDaShit - 2014-10-28 14:09:51

Det är en öppningsmatch de bästa spelarna kommer va lite rostiga Houston har endast Howard och Harden kvar nu som storstjärnor och ett antal nya spelare. De har dessutom tappat J.Lin och deras ordinarie SF Chandler Parsons (snittade 16 poäng och 6returer per match under sin tid i Houston) till Dallas. Lakers hemma kommer att vara hungriga och starting 5 Lin-Kobe-Johnson-J.Hill-Boozer en öppen match enligt mig.

Jereee - 2014-10-28 10:26:50

Tackar! Har du bettat länge på NBA? Hur bra gick det för dej i fjol?