Speltips

Speltips Perth Glory - Melbourne Victory

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-10-29 12:00 Spela här

Speltips Perth Glory - Melbourne Victory
Land: Australien Liga: FFA Cup
Odds: 2.50 Speltips: 2
2014-10-29 12:00 Perth Glory - Melbourne Victory 2 2.50 master

Jackpot i matchen mellan Adelaide och Perth Glory. 6/8 hittills. Då kör vi vidare! Denna gång gäller det en stormatch i cupen. Kvartsfinal mellan Perth Glory-Melbourne Victory!

Perth Glory har gjort det bra hittills. Eller gjorde det bra, fram tills man stötte på ett riktigt bra motstånd. Totalt chanslösa i bortamatchen mot Adelaide, det ska dock tilläggas att Adelaide är ett oerhört starkt lag, speciellt på hemmaplan. Och att Perth Glory är en aning bättre hemma. Dock blev det bara en knapp seger hemma mot årets usla Brisbane. Så, det har inte blivit ont om poäng för Glory, men frågan är om det är så bra som resultaten visar... Har hursomhelst förstärkt laget med flera vassa spelare däribland Hersi och Keogh. Offensiven är riktigt vasst trots 0(!) skott på mål senast mot Adelaide. Defensiven är en aning svajig då man spelar en mer offensiv fotboll. Brisbane och Adelaide har båda gjort två mål var. Wellington gjorde ett och hade bud på fler. Luckor uppstår när man spelar betydligt mer offensiv fotboll den här säsongen jämfört med hur det har sett ut tidigare år.

Victory har öppnat säsongen på ett strålande sätt, två hemmasegrar med 4-1 och 5-2. Borta mot Adelaide som, vann klart över Glory, blev det 1-1 efter en väldigt jämn match. Har troligtvis ligans bästa offensiv med Barbarouses, Finkler, Thompson och sist men inte minst Berisha. Målen i ligan hittills säger egentligen allt.

Det är alltså två lag som möts i en ganska oviss match. Men jag tror på en bortaseger utav några anledningar.
Glory är ett sämre lag, mycket ska gå deras väg att kunna lyckas vinna över detta Victory. Victorys offensiv som är otroligt vass, ska ha goda möjligheter att göra flera mål på ett Glory som hittills släppt in fem mål varav två lag har varit mediokra.
Victory kan föra matcher men såväl kontra och med tanke på att Glory blev sönderkontrat sist och släppte enkelt in två mål mot Brisbane tror jag att man lätt kan vara lite väl offensiva här och läcka bakåt. Glory har haft en mindre vilodag, dock är det en bortaresa för Victory.
Perth Glory har inte vunnit över Victory på fyra senaste försök, när det gäller lite inbördes senaste matcher.

Här hade jag lätt spelat på att Victory gör minst två mål, men eftersom utbudet är rätt så kasst i cupmatcherna i Australien blir det istället raka tvåan på Melbourne Victory då jag tycker att dem ändå bör klara detta i o m att man är ett bättre lag.

Den mindre våghalsige kan få ett odds närmare två gånger pengarna på att spela att Victory ska kvalificera sig vidare, vilket är ganska bra. Det finns en liten risk att det blir oavgjort.

Spel: Melbourne Victory @ 2.50

Lycka till vid rygg och rygga som vanligt på egen risk!

master - 28 Oktober, 2014, 19:04

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
aberg - 2014-10-29 11:40:56

2.62 nu, kunde svära på att jag såg 2.05 när jag tittade :S

master - 2014-10-29 10:49:41

? Spelades till 2.50, nu finns raka tvåan till 2.40!

aberg - 2014-10-29 08:47:18

2.05 på b365 ju