Speltips

Speltips Chicago Bulls @ New York Knicks

Sport: Basket Spelstopp: 2014-10-30 01:30 Spela här

Speltips Chicago Bulls @ New York Knicks
Land: USA Liga: NBA
Odds: 1.90 Speltips: Knicks +4.5
2014-10-30 01:30 Chicago Bulls @ New York Knicks Knicks +4.5 1.90 ABN

Chicago Bulls besöker Carmelo Anthony i Madison Square Garden och nu är säsongen igång för dessa två lag.
Just Carmelo Anthony blir nog tillsammans med Derrick Rose det stora utropstecknet ikväll, och med tanke på att många utropstecken inom NBA ofta skiner som mest på just The Garden så är det en match man utan tvekan måste titta på om man gillar sporten. Detta gäller inte minst Derrick Rose som nu ska spela riktigt NBA-basket för första gången på ett år. Oh yes. It's happening.

Carmelo är dock inte en person man ska underskatta när det kommer till matcher på Madison Square Garden (Påskmatchen mot just Bulls 2011-2012säsongen där Melo gjorde hela 43p samt den legendariska 62pmatchen mot Bobcats är prima exempel på just detta). Bulls defensiva spel kommer dock inte bara lida av att Carmelo är på planen utan även att Jimmy Butler inte spelar. Det är dubbeltrubbel med tanke på Butlers fina defensiva egenskaper. Frågan är vem man väljer att ersätta Butler med. Tony Snell verkar komma in, men det finns inte en chans att han kan hålla Melo på Madison Square Garden i säsongspremiären, det händer bara inte.

Knicks står inför en hemmafight mot ett defensivt lagt Bulls och det hade lutat åt en jämn match om Butler hade varit med. Nu är han inte det och linan ligger på +4.5, så jag klipper till där. Tänk dock på att jag endast lägger 50% av min normala insats tills jag fått känna på lagen lite, så gör detsamma och se hur lagen spelar innan ni kör stora insatser.

@ABNBetting

ABN - 30 Oktober, 2014, 00:57

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!