Speltips

Speltips Hellas Verona-Lazio

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-10-30 20:45 Spela här

Speltips Hellas Verona-Lazio
Land: Italien Liga: Serie A
Odds: 1,95 Speltips: Över 2,5 och BLGM
2014-10-30 20:45 Hellas Verona-Lazio Över 2,5 och BLGM 1,95 LelleSandahl

Segt med miss i går när det ju såg så bra ut. Ibarbo nickade snyggt in 1-0 för Cagliari och Bonaventura kvitterade ännu snyggare efter 34 minuters spel. Därefter följde 56 minuter+tillägg utan en enda balja till. Andra halvlek var rena motsatsen till den underhållande första, och de tekniska misstagen avlöste varandra. Ryckigt spel och det fanns ärligt talat bara 1-2 rejäla målchanser för ett tredje mål sista 45. Trist, men hoppas att "turen" vänder i kvällens serie A-match.

Hemmastarka Hellas Verona har två tunga torskar bakom sig och möter ett formtoppat Lazio, som kan gå upp på Champions League-plats vid poäng här. Vi kommer få se ett Verona som för spelet och ett Lazio som kommer försöka utnyttja omställningslägena som bjuds. Var två härliga matcher förra året mellan lagen och jag tror vi kan få se en till här.

Senaste möten
13/14
Lazio-Hellas 3-3
Hellas-Lazio 4-1

Coppa Italia 2012 Lazio-Hellas 3-2

SERIE A
6:a Lazio 8 5 0 3 15 8 7 15
12:a Hellas 8 3 2 3 9 14 -5 11

Hellas hemma
4 2 1 1 6 6 7

Formen (senast från vänster)
F, F, V, F, O

Senaste match
Napoli-Hellas 6-2 (1' Hallfredsson, 66' Lopez)

Lazio borta
4 2 0 2 7 4 6

Formen
V, V, V, V, F

Senaste match
Lazio-Torino 2-1 (15' Biglia, 60' Klose)

* Över 2,5 och BLGM har gått in i 3/4 av Hellas Veronas hemmamatcher den här säsongen.

Ja, Hellas Verona känns inte lika heta som förra säsongen. Och konstigt vore annat när man tappat spelare som Romulo och Juan Iturbe. På Stadio Bentegodi (bra publiktryck!) är man dock alltid segervissa och var obesegrat fram tills att Milan kom dit och kontrade bort dem för två omgångar sedan (1-3). Mot Napoli försökte manager Mandorlini sig på en trebackslinje. Ett experiment som gick helt åt pipsvängen och man fick resa hem och slicka såren rejält efter 2-6. Här är en match man vann relativt enkelt förra säsongen och till dagens fajt är gamle Rafa Marquez tillbaka i backlinjen. Vi kommer garanterat få se ett Verona som går för tre poäng.

La mia Lazio. Min andra kärlek i livet efter min kära sambo. Fyra raka segrar och sakta men säkert börjar hybrisen växa bland oss ljusblåa romaner. En poäng i kväll innebär att Lazio går upp på delad tredjeplats, den som ger Champions League nästa säsong. Skulle ju smaka ruggigt fint inför fortsättningen och Stefano Pioli verkar ha hittat rätt direkt i stadens första lag. 4-3-3-uppställningen ger de offensiva spelarna mycket utrymme för sin kreativitet och en gubbe som Antonio Candreva trivs som fisken i vattnet. Han har varit riktigt bra tillsammans med nyförvärven Djordjevic, Parolo och De Vrij, för att nämna några. Tycker faktiskt att Lazio gjort sina bästa matcher på bortagräs när man får ligga lite mer på kontring. Hemma har man varit riktigt illa ute i sina två senaste hemmasegrar. Både mot Sassuolo (3-2) och Torino (2-1) hade man en del flyt då motståndarna brände jättelägen.

Skadelägena ser relativt bra ut i båda gängen där Hellas saknar mittback Marques (inte mexikanen) från senast. Pioli har möjlighet att starta samma elva som mot Torino om han så önskar. Klose hoppade in och nätade sist, kanske får han chansen att starta i kväll?

Preliminära startelvor enligt la Gazzetta dello Sport

Hellas Verona (4-3-3) Rafael - Martic, Moras, Marquez, Agostini - Campanharo, Tachtsidis, Hallfredsson - Nico Lopez, Toni, Jankovic

Avbräck
Marques (en annan än mexikanen),Obbadi, Sala, Rodriguez

Lazio (4-3-3) Marchetti - Cavanda, De Vrij, Ciani, Radu - Onazi, Biglia, Parolo - Candreva, Djordjevic, Lulic

Avbräck
Gentiletti, Basta, Keita, Cataldi, Cana, Konko, Mauri

SPELTIPS
Precis som mellan Cagliari-Milan tycker jag det är svårt att plocka sida här. Jag menar, visst, Lazio har fyra raka segrar. Men det hör verkligen inte till vanligheterna för mig som följt laget slaviskt sedan Svennis vann klubbens andra scudetto. Hellas är erkänt hemmastarka och bärs fram av sina härliga fans på Stadio Bentigodi i Verona. Sett till form och truppstatus är Lazio rättmätig favorit hos bolagen. Men fotboll är inte så enkel och kan, tyvärr, absolut se dem förlora den här matchen. Självklart hoppas jag dock att den fina formen håller i sig och vi inkasserar femte raka. Men jag är inte så säker på det.

Tror hur som helst att båda lagen kommer bjuda till här och för Hellas del är det enbart tre poäng som räknas. Sneglar återigen på spelet över 2,5 mål och BLGM hos bet365 . Vi får 1,95 för det och det är ett spel som suttit säkert de tre senaste mötena mellan lagen.

Hur spelar ni?

@lellesandahl på twitterEDITERAD 2014-10-30 12.17:54

EDITERAD 2014-10-30 12.20:40

LelleSandahl - 30 Oktober, 2014, 12:20

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
ryggen - 2014-10-30 17:33:01

2.15 för denna på mobilbet