Speltips

Speltips NHL-dubbel

Sport: Ishockey Spelstopp: 2014-10-31 00:30 Spela här

Speltips NHL-dubbel
Land: USA Liga: NHL
Odds: 2.67 Speltips: Se rek
2014-10-31 00:30 NHL-dubbel Se rek 2.67 hockeystick

Överspelet mellan Caps-Wings hittade hem efter att det sett rätt mörk ut efter första perioden. Det avlossades knapp något skott och det lutade mot en målsnål match. I andra perioden fick Caps fart på sakerna och tog sig därifrån med en 2-1 ledning, men Wings gav inte upp och lyckades vända matchen och vinna tredje perioden med 3-0 vilket gav oss ett slutresultat på 2-4 till Red Wings. Det innebär att gårdagens rek på Ö 5.0 mål @ 1.80 hittade hem.

I natt har vi 10 härliga matcher att se i fram emot och jag kommer ge mig på säsongens första dubbelrek. Tycker vi har två matcher som vi bör ha bra chans på vilket ger oss en fin dubbel till helt okej odds.

Ottawa Senators - Chicago Blackhawks

Goalies: Anderson (probable) vs Crawford (probable)

Första matchen är mellan Sens och Hawks där speciellt Hawks haft svårt att hitta rätt med målskyttet. Dessa lag möttes för några dagar sedan och då kom båda lagen som B2B. Hawks vann efter en rätt dålig spelad match med siffrorna 2-1 där det mest var fokus på slarv och många chanser. Båda lagens målvakter spelade på en bra nivå vilket gav oss lowscoring.

Till nattens match kommer Hawks något mer utvilade då man fått en dag ledigt efter förlusten mot Ducks hemma i United Center. Man har faktiskt sett väldigt stela ut men senast mot Ducks tycker jag ändå laget börjar hitta rätt med själva spelet. Målskyttet sitter inte där men kvalité börjar komma fram och det är bara en tidsfråga innan målen ramlar in. Man var laget som styrde matchen mot Ducks men efter att ha tappat pucken i powerplay och Ducks tagit ledningen därifrån hittade man aldrig en väg tillbaka. Jag tror att det finns goda chanser redan i natt då man ändå är laget som för matcherna och man kommer få utdelning när som helst.

Ottawa vann för två dagar sedan mot Jackets efter en välspelad match och man vann fullt rättvist. Gjorde många bra saker och Lehner spelade väldigt bra. Man fortsätter visa bra form och har hittills inte förlorat efter 60 min på hemmais. Tror dock Hawks kommer vara mer fokuserade än senast och som sagt börjar de få själva spelet att gå åt rätt håll och då kommer målen fall in. En vanlig dag slår man Sens, och nu när laget är på rätt väg har jag svårt att se hemmalaget stå emot även fast de står med ”bäst form” H2H.

Kommer därför välja:

- Hawks ML

Tampa Bay Lightning - Philadelphia Flyers

Goalies: Bishop (confirmed) vs Emery (probable)

Tampa kommer från en fin vinst mot Arizona där man körde över laget. Man hade tidigare kommit från en roadtrip som man spelat helt okej på men man visar tydligt att man är ett oerhört starkt hemmalag. Förra säsongen var man ett av ligans starkaste hemmalag och jag tror inte det kommer vara någon större skillnad i år. Jag tycker laget är väldigt komplett med 3 bra linor och en ruskigt duktig målvakt och det kommer vara skillnaden då Flyers inte har samma bredd i truppen.

Flyers har hittat formen igen efter en tung period. Nu står man på tre raka vinster efter att ha besegrat Los Angeles Kings hemma i förrgår. Självklart en väldigt stark vinst men Kings utan sina två bästa spelare gör stor skillnad. Man åker nu iväg för två raka bortamatcher och man kommer behöva spela smart för att ha någon chans i natt. Tror dock inte man kommer orka stå emot Bolts fina offensiva spel då man inte trivs att spela defensivt. Ger man sig in i hawaiihockeyn kommer man troligtvis få betala stort då Flyers sitter på lite för tunn backuppsättning för att kunna ta bort Bolts offensiva kvalitéer och dessutom ser jag hemmalaget ha stor fördel i målvaktsmatchen även fast Emery varit bra på slutet. Känslan säger att man kommer vilja dra ner på tempot och då bolagen satt linan på höga 6.0 tycker jag man även kan fundera på underspelet där.

Jag ser Bolts ha för bred trupp och man kommer åka i från Flyers i natt och väljer därför:

- Bolts ML

De här två matcherna tycker jag känns väldigt bra och nattens dubbel blir alltså:

Chicago Blackhawks ML + Tampa Bay Lightning ML @ 2.67 med 3/6 units hos Betsson

För fler spel
Twitter: @bethockeystick

Lycka till

hockeystick - 30 Oktober, 2014, 15:48

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
kungtummen - 2014-10-30 23:38:28

Har du sett Flyers den senaste tiden? Det är en 50/50 matchen tycker jag sedan att Bolts ska åka ifrån Flyers är ju bara skrattretande. Men lycka till.