Speltips

Speltips Schalke-Augsburg

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-10-31 20:30 Spela här

Speltips Schalke-Augsburg
Land: Tyskland Liga: Bundesliga
Odds: 1.95 Speltips: 1
2014-10-31 20:30 Schalke-Augsburg 1 1.95 RalleArvid

Mitt formträd fortsätter växa rakt upp mot himmelen och inför helgen har jag hittat ett fruktansvärt bra uppvärmningsspel under fredagskvällen i Bundesliga.

Schalke är alltid en klubb som är lite i kaos och verkar oftast, om inte trivas med det, så iaf alltid hitta en väg till att spela till sig poäng utan att det är helt stiltje i organisationen kring dem. Man är obesegrade hemma i år trots att man bara ligger på 12e plats i ligan.

Jag var i Gelsenkirchen i somras på West Hams försäsongsturné och med tanke på hur fina Schalke-fansen var under träningsmatch innan säsong kan jag bara tänka mig vilken fördel Schalke har när det är tävlingsmatch en fredagskväll. Inget lag åker och bjuds på några gratismöjligheter till poäng där kan jag lova.

Efter en knackig säsongsinledning har Schalke tagit in Champions League-mästaren Roberto Di Matteo som startat mycket positivt. Di Matteo har vunnit båda sina två första matcher framför hemmafansen och nu har han dessutom fått extra tid att förbereda sitt lag och sätta ytterligare prägel på elvan eftersom Schalke åkte ur cupen redan i första omgången samt har varit lediga från Champions League-spel i veckan.

Perfekta förutsättningar alltså för Schalke som är obesegrade i 15 av deras 16 senaste hemmamatcher och hittills denna säsong har spelat oavgjort mot Bayern, slagit Dortmund samt Sporting Lissabon hemma. Med den vetskapen måste man tro att ett lag som Augsburgs chanser till poäng är oerhört begränsade.

Gästerna har nämligen 5 förluster på sina 6 senaste bortamatcher och man har bara gjort ett enda mål på dessa förluster. För er som fortfarande inte är övertygade om att Schalke kommer vinna matchen kan jag lägga till lite ytterligare info:

Vad gäller inbördes möten då Schalke varit hemmalag hittar vi tre möten de tre senaste åren:

4-1
3-1
3-1

Lägger vi även till när Schalke har spelat borta mot Augsburg hittar vi:

1-2
0-0
1-1
0-1

Sammanlagt har vi alltså sju möten och NOLL förluster för Schalke samt alltså idel segrar och 10-3 i målskillnad då Schalke spelat detta mötet på hemmaplan som även nu är fallet.

Potentiella elvor:

Schalke: Fahrmann; Uchida, Howedes, Ayhan, Aogo; Boateng, Hoger; Choupo-Moting, Meyer, Draxler; Huntelaar

Augsburg: Hitz; Verheagh, Callsen-Bracker, Klaven, Baba; Kohr, Baier; Bobadilla, Altintop, Werner; Djurdic

Det enda som möjligtvis talar för något annat än solklar hemmaseger är skadeläget som ser ljusare ut för gästerna än för Schalke. I övrigt talar allt, allt, ALLT för hemmalaget och jag är fullkomligt övertygad om att Di Matteo lyckas ställa ett slagkraftigt lag på banan som löser den här uppgiften med bravur, framförallt då han som sagt har haft god tid på sig och en hel vecka att spela in eventuella nya spelare på de positioner han tänkt sig.

1.95 för den raka ettan i skrivande stund, är det någon som driver med mig?

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 30 Oktober, 2014, 20:00

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
nektergalen - 2014-10-31 18:09:53

-0,5 ger 2,025

King37 - 2014-10-30 23:21:28

RYGG!!!

Vessige - 2014-10-30 20:34:56

Ryggar den redan nu Arvid. Redan sänkt till 1,90!!